celal_1433
Çaylak
Selam arkadaşlar batman arkham arkham knight Türkçe yapma şansınız var mı bu oyunun Türkçe yaması yok piyasada.
O yama tam değil maalesef sıkıntıları var.bu konuda paylaşmışlar
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
başka var olan bi yaması yok sanırsam
O zaman yama istek bölümünü kapatın yada eski oyun yama isteğinden bulunmayın diye uyarı koyun.Genelde yeni oyunlara odaklıyız arkadaşlar.
Haklisin cevabımı düzeltiyorum tool bulabildiğimiz oyunları yapabiliyoruz bu oyunun toolu bende mevcut değil.O zaman yama istek bölümünü kapatın yada eski oyun yama isteğinden bulunmayın diye uyarı koyun.
Aslında bu oyunun yaması olması lazım bir grup çıkardı ama paralı olarak verince warner bros bir uyarı mesajı göndererek benim oyunum üzerinden para kazanamazsın derhal yamayı kaldır aksi taktirde yasal işlemlere başlayacağız diye uyarı vermiş.Haklisin cevabımı düzeltiyorum tool bulabildiğimiz oyunları yapabiliyoruz bu oyunun toolu bende mevcut değil.
ondanmı kaldırmış animus vay be bilmiyodum bak rockstarın rdr 2 yaptıgı gibi yaniAslında bu oyunun yaması olması lazım bir grup çıkardı ama paralı olarak verince warner bros bir uyarı mesajı göndererek benim oyunum üzerinden para kazanamazsın derhal yamayı kaldır aksi taktirde yasal işlemlere başlayacağız diye uyarı vermiş.