Özelden iletişime geçtim konu altınada yazdım geri dönüş yaparsan sevinirim. sizden cevap bekliyorum öyleÇeviriyi oyun okumuyor ancak geliştirici çevirmek isteyene yardımcı olacağını yazmış.Resmi çeviri yapmak isteyen iletişime geçebilir.
Anlamadım geliştirici ile iletişime geçtin değil mi?Özelden iletişime geçtim konu altınada yazdım geri dönüş yaparsan sevinirim. sizden cevap bekliyorum öyle
Elimizden geldiğince her isteği karşılamaya çalışıyoruzilgilendiğiniz için teşekkürler.Daha önce çıkarttıkları oyun cat lady de sanırım altyazı problemleri olmuştu.
Anlamadım geliştirici ile iletişime geçtin değil mi?
Hayır oyunun geliştiricisi steamde bu konuda bilgi paylaşmış ordan bakabilirsiniz.Bende anlamadım oyun geliştiricisi ile mi diyorsunuz yoksa çevirinin üreticisi mi ? Projede sizin adınız olduğu için ve site yöneticiside siz olduğunuz için sizinle iletişime geçtim.
Kusura bakmayın ama yabancı kaynaklardan da araştırdım baya ama bulamadım. Yardımcı olur musun aceba rica etsem nasıl yapılacağı hakkında ?Hayır oyunun geliştiricisi steamde bu konuda bilgi paylaşmış ordan bakabilirsiniz.