Çıkarıldı ama maalesef ücretli.Evet bende hiç bir yerde izlemedim çünkü kendim oynamak istiyorum eğlenceli bir korku oyunu serisi umarım Türkçe yaması kısa süre içinde çıkarılır uzun bir oyun değil zaten zor olacağını zannetmiyorum kolay gelsin adminler
Neden ücretli kiÇıkarıldı ama maalesef ücretli.
Ücretli değil. Sadece Destekçi Üyelerin Erişiminde. Bir müddet sonra herkese açılacakÇıkarıldı ama maalesef ücretli.
Ne zaman genele açılır acaba?, Ben dahil bir çok kişi Türkçe olmadığı için oynamıyor oyunu.Ücretli değil. Sadece Destekçi Üyelerin Erişiminde. Bir müddet sonra herkese açılacak
İnşallah yakın zaman içinde açılır oyunu oynamak çok istiyorum ama malum ingilizce Türkçe yamada çıkmış ama kullanamıyoruzÜcretli değil. Sadece Destekçi Üyelerin Erişiminde. Bir müddet sonra herkese açılacak
Haklısın dostum keşke öyle bir sistem getirseler.6 ay destekçi üyelik çok be abi aylık seçimide sunun herkesin o kadar durumu yok ki . Bizde çapımız kadar destek oluruz bizde kazanırız sizde kazanırsınız. Hayır 10-20 gün bekliycem bedava indiricem en azından oraya koy 40-60 tl lik seçenek 40-60 kazan sende yani.
kral hadi artık acılsın valla bekliyoz o kadar bizde kayıtlıyız burda zaten acda oynayalımÜcretli değil. Sadece Destekçi Üyelerin Erişiminde. Bir müddet sonra herkese açılacak
Beyler daha 1 ay açılmaz tavsiyem youtubea unity oyunlarına Türkçe yama yapma diye yazın yapımı çok basit 2 dk da oluyor denedim oldu bitirdim oyunu gayet basit tek çözüm o şekilde iyi oyunlar