09:05:00

Left 4 Dead 2 Turkce Online

Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar (Toplam: 1, Üyeler: 0, Misafirler: 1)

Bu oyunla biraz gec tanıştım ama efsane cok guzel bir oyun diyebilirim bir sürü modu var zombi oyunlarının en güzeli normal enfekteler var onlar normal zombi kolay alt edebiliyorsunuz fakat birde ozel enfekte zombiler var charger hızlı olduğu icin sizi bir anda kapıyor istedigi yere sürüklüyor yere vuruyor öldürene kadar bırakmıyor hunter bacak kasları gelişmiş uzaklara yükseklere sicrayabiliyor bir anda aniden uzerinize atlayıp yere düşürüyor pencelemeye başlıyor öldürene kadar bırakmıyor smooker uzun diliyle sizi kapıyor yanına çekiyor pencelemeye başlıyor öldürene kadar bırakmıyor jockey aniden bir anda üzerinize biniyor sağa sola one arkaya istedigi yere sürüklüyor yere dusurene kadar birakmiyor spitter in vicudu asit uretiyor üzerinize asit tükürüyor asitin içinde ne kadar kalırsanız caniniz o kadar gidiyor boomer uzerinize yeşil bir sıvı kusuyor kusmaktan sonra normal enfekte zombiler üzerinize saldırıyor witch oturdugu yerde agliyor rahatsiz ederseniz size saldırıyor pencelemeye başlıyor öldürene kadar bırakmıyor tank oyunun bossu en güçlü en zor zombi bir tane vurdumu ya yari caniniz gidiyor yada öldürüyor eger bu özel enfekte zombilerden birine yakalirsaniz ondan kendi basiniza kurtulamiyorsunuz takim arkadasinizdan birinin size yardim etmesi gerekiyor ayrica oyunda bir yerde duserseniz hemen olmuyorsunuz takim arkadaslarinizdan birinin size el atip ayaga kaldırması gerekiyor oyunun basarimlari da var oyun no steam olmadan co-op online oynanması çok güzel keske butun oyunlar böyle olsaydı zombileri öldürürken 2 çeşit silahıniz var biri yakın dövüş silahlari katana bicak kurek balta tirmik gitar tava levye vs birde atesli silahlariniz var ki bunlar da galiba oyunu valve yaptığı için counter strike source deki silahların aynısı ayrıca serverleri baya çok online co-op güzel sarıyor ister hayata kalanlar olarak oynayabiliyorsunuz ister zombiler olarak da oynayabiliyorsunuz kısaca ben oyunu çok beğendim tavsiye ediyorum zombi ve hayata kalma oyunlarının en iyisi en güzeli diyebilirim
Left 4 Dead 2.jpg

Son düzenleme:

Son mesajlar

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Geri