Lost Records - Bloom & Rage Türkçe Yama [swat]

Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar (Toplam: 1, Üyeler: 0, Misafirler: 1)

Swat

Yönetici
Yönetici
Lost_Records_Bloom_&_Rage_cover_art.jpg

Proje Yöneticisi
Swat

Çeviri
Swat

Test
GoksThePlays
(%100 test edilmedi)

Paketleme
Swat

4.jpg
3.jpg
2.jpg
1.jpg

Kaliteli Translate Çeviridir.

Lütfen Test Ettikten Sonra
Çeviri Kalitesi Hakkında Yorum Yapın.

Uyumlu Sürüm:
v1.02.118358

KURULUM:
Türkçe Yama içerisinden çıkan dosyayı
\Lost Records - Bloom & Rage\UNI\Content\Paks
Dizinine atın.

Türkçe Yama:
Gizli içerik
Bu içeriği görüntülemek için, konuyu sağ alttan beğenmelisiniz.

lostideas75

Moderatör
Oyunu nasıl buldunuz acaba? Birçok olumsuz yorumda belirtilen, özellikle ilk 5 saatin çok ağır ilerlemesi ve daha da önemlisi kayda değer ve anlamlı bir olayın olmaması, genellikle günlük olaylara yönelik basma kalıp, monoton diyaloglardan oluşması. Yani ne dokunaklı duygusallık, ne sürükleyici, heyecan verici bir macera... Hiçbirisi yok. Siz ne düşünüyorsunuz, sizin izleniminiz nasıl bu noktada? Yani tamam, oyun pek çok şeyi iyi bir düzeyde yapmaya çalışmış ama şu bahsettiğim ana unsurlar ortada yok. Bazılarının bu eksikliği oynadıkları için tam fark edip hissedememeleri nedeniyle şunu da söyleyeyim: Alıcı gözle bakın, eğer bu bir film olmuş olsaydı, yarım saat dahi tahammül etmezdiniz bu kadar niteliksiz ve herhangi bir kayda değmeyen bir içeriğe.

Zaten güzel görünmesinde ve birçok şeyi de iyi yapmalarında sorun yok. Sorun pek çok kişinin dile getirdiği gibi 5 saat boyunca hiçbir şey olmaması. Anlaşılan ümitler ikinci kısma kalacak. Bu problem Life is Strange: Double Exposure için de söz konusuydu. Oyunun ilk yarısı çok boştu. Bazı olumsuz steam yorumları:

"Bu oyunu gerçekten sevmek istedim ama yapamıyorum. Fragman beni biraz yanıltmış gibi hissediyorum çünkü oyun boyunca hiçbir şey olmuyor gibi görünüyor. Hikaye yaklaşık 5 saat sonra en sonda ortaya çıkmaya BAŞLIYOR. Biraz daha gizem bekliyordum. Çoğunlukla azgın gençlerin flört etmesi ve takılması var ve zaman zaman garip bir flört simülasyonu gibi hissettirdi.

Genellikle dontnot oyunlarını severim. Özellikle fragmanla ve geçtiğimiz aylarda easter egg'lerle oluşturdukları şeyleri düşününce çok daha fazlasını bekliyordum. Gerçekten meraklanmıştım, neler olacağını görmek için sabırsızlanıyordum ama sonra hiçbir şey olmadı. 1. kaset çok büyük bir hayal kırıklığıydı ve 2. kasetin daha olaylı olmasını umuyorum."

"5 saat boyunca hiçbir şey olmuyor, 6. saatten sonra ise merakla beklenen bir bölümle karşılaşıyorsunuz."

"Buna rahatlıkla zaman kaybı simülasyonu diyebilirsiniz."

"Öncelikle avantajlardan bahsedelim. Grafikler ve müzikler oldukça etkileyici, bu da bolca boş vakti olan ve oyun içeriğini yavaş bir tempoda deneyimlemek isteyen oyuncular için uygun. O zaman eksikliklerden bahsedelim. Karakterlerin kişilikleri gerçeklikten çok farklı. 1990'larda tüm doğru unsurlar nereden geldi? Konu kafa karıştırıcı. İlk beş saat temelde bir günlük, kahramanların günlük yaşamlarının bitmek bilmeyen anıları, o kadar ki bu makalenin ana içeriğinin gerilim olduğunu bile unuttum. Şunu sormadan edemiyorum, gerilim nerede? Şu anda oyunu 14. sahnenin başına kadar normal bir şekilde oynadım ve hala kahramanlara ne olduğunu bilmiyorum. Sadece ilk nesille aynı oyun deneyimini yaşamak isteyen oyuncuların dikkatli olması gerektiğini söyleyebilirim çünkü yapım ekibi açıkça kafası karışık ve gerçeklikle bağları kopmuş durumda ve sanki kendileri hareket ediyor gibi görünüyorlar."​

Son düzenleme:

Son mesajlar

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Geri