Bursalı_Genç16
Çaylak
Mesela diyelimki Mafia 2 yaması yapmak istiyorum bunu makine ile nasıl yapacağım
Dil dosyasını bul
dil dosyasına uygun tool ile export et
çıkan text'i herhangi bir yapay zeka ile çevir
tekrar import et
evet hocamÇeviri dosyasını önce şurada ki belgelere çevirip sonra oyuna entegre edeceğiz değil mi?
Yardım için çok sağol bu arada
Ekli dosyayı görüntüle 6390
pillars of eternity 2 yi çevirmeye çalışıyorum ancak bazı dil dosyaları 600 kb falan ve içinde binlerce satır çeviri var. deepl gibi programlarla kopyala yapıştır yaparsam veya dil dosyasını oraya ekleyip programın çevirmesini sağlarsam arada bazı <defaulttext> gibi yerleri de türkçeye çeviriyor yani oyun içi metin olmayan dil dosyasındaki programlama kısmını. programın bunları çevirmesi sorun yaratır mı?Dil dosyasını bul
dil dosyasına uygun tool ile export et
çıkan text'i herhangi bir yapay zeka ile çevir
tekrar import et
Kodları mutlaka ayiklanip geri eklenmesi lazım.pillars of eternity 2 yi çevirmeye çalışıyorum ancak bazı dil dosyaları 600 kb falan ve içinde binlerce satır çeviri var. deepl gibi programlarla kopyala yapıştır yaparsam veya dil dosyasını oraya ekleyip programın çevirmesini sağlarsam arada bazı <defaulttext> gibi yerleri de türkçeye çeviriyor yani oyun içi metin olmayan dil dosyasındaki programlama kısmını. programın bunları çevirmesi sorun yaratır mı?