09:05:00

Mortal Kombat Legacy Arcade

Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar (Toplam: 1, Üyeler: 0, Misafirler: 1)

Eski usta uzman bir mortal kombat oyuncusu olarak mortal kombat eski arcade oyunlarını tekrar pc ye çıkarmış görünce biraz heyecandandım ama aması var işte bu mortal kombat legacy denen oyunda hangi mortal kombat oyunları var eskiden atari salonlarında oynadığımız sevdiğimiz mortal kombat 1 mortal kombat 2 mortal kombat 3 ultimate mortal kombat 3 mortal kombat trilogy mortal kombat 4 mortal kombat mythologies: sub-zero mortal kombat ın ev konsolarındaki hallerine bile oyuna koymuşlar mortal kombat ın o ev konsolarındaki hallerine bu oyunda bi gerek varmıydı acaba onuda bilemiyorum mortal kombat ın diğer ps 2 ye çıkan oyunlarını bu pakete neden koymamışlar acaba bilemiyorum mesela mortal kombat: deadly alliance mortal kombat: shaolin monks mortal kombat: armageddon mortal kombat deception bu oyunları bu mortal kombat legacy denen bu oyuna neden koymamışlar orasını anlayamadım mortal kombat ın o ev konsolarındaki halini koyacaklarına mortal kombat ın ps 2 de oyunlarını koyabilirdilerdi oyunu çok fazla gömmüycem oyunu korsan olarak indirdim oynuyorum oyunda sevdiğim şeyler şunlar oldu eski arcade mortal kombat oyunlarında traning özeliği yoktu traning özeliği benimde çok sevdiğim severek oynadığım mortal kombat 9 komplete edition oyunuyla geldi ama eski arcade oyunarında traning özeliğini görmek beni çok mutlu etti ayrıca fatality traning de yapabiliyorsunuz oyunda bunu da çok beğendim ayrıca game play da yada traning de yada fatalify traning de karakterlerin özel hareketlerini yada fatality haraketlerini ekrana sabitleyebiliyorsunuz bunu da çok beğendim ama anlayamadım şey böyle bir oyun çıkartıyorsun ama mortal kombat oyunlarının görüntülerini şu tarihde ve şu teknolojinin geliştiği şu zamanda oyunların görüntü kalitesini neden Hd yapmıyorsun
Mortal Kombat Legacy.jpg

Mortal Kombat Legacy2.jpg

Son düzenleme:

Son mesajlar

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Geri