Teşekkur ederımBanlandın, güle güle.
helal olsunBanlandın, güle güle.
bak tdkdan küfür degil bosuna banlandi bi tikkufur var sıfatın ıcınde?
sıfatın ıcınde kufur var dostum ve hakaretbak tdkdan küfür degil bosuna banlandi bi tik
öyle düşünebilirsin ama küfür var sıfatta. Bence ban konusunda gayet haklılar.bak tdkdan küfür degil bosuna banlandi bi tik
vallaha kim ne yazarsa yazsın zaten bu sene çıkacak yama testi yapan kişi de sadece bu oyuna odaklanmış olmaktan bıktığını zaten söylemişti bitirmek istiyor ki bir kişinin böylesine uzun bir oyunu tek başına test etmesinin olumsuz etkilerinden biri bu zaten 2-3 kişi test etse bu iş çoktan bitmişti gerçekten ama yani çeviriyi kendi yapıyor bu aşamaya kadar kendi getirdi durumu bitirecektir beklemek kalıyor ancak yani kanımızda mı vardır bilmem aşırı sabırsız bir ülkeyiz beklemek istemiyor kimse ve tekrar diyorum bakın her gün foruma bakmak size bir şey kazandırmaz gidin başka bir oyun oynayın yada oynayıp bitirdiğinizi tekrar oynayın, dizi izleyin, film izleyin kafanızı dağıtmak için bulabileceğiniz ne varsa ona yönelin en azından haftada 1 girseniz şuraya çok daha iyi olur yaniEfsanevi yamanın 38.sayfası. Beklerken ölürsek bizi hatırlayın unutmayın lütfen :')
sabırsızlıktan ziyade ülke de öyle bir çürümüşlük var ki yapılan bir emeğe karşı saygı bile duyamayacak kadar aciz insanlar var.vallaha kim ne yazarsa yazsın zaten bu sene çıkacak yama testi yapan kişi de sadece bu oyuna odaklanmış olmaktan bıktığını zaten söylemişti bitirmek istiyor ki bir kişinin böylesine uzun bir oyunu tek başına test etmesinin olumsuz etkilerinden biri bu zaten 2-3 kişi test etse bu iş çoktan bitmişti gerçekten ama yani çeviriyi kendi yapıyor bu aşamaya kadar kendi getirdi durumu bitirecektir beklemek kalıyor ancak yani kanımızda mı vardır bilmem aşırı sabırsız bir ülkeyiz beklemek istemiyor kimse ve tekrar diyorum bakın her gün foruma bakmak size bir şey kazandırmaz gidin başka bir oyun oynayın yada oynayıp bitirdiğinizi tekrar oynayın, dizi izleyin, film izleyin kafanızı dağıtmak için bulabileceğiniz ne varsa ona yönelin en azından haftada 1 girseniz şuraya çok daha iyi olur yani
Dns, Goodbyedpi ya da vpn denedin mi?Merhabalar, Discord sunucusuna ulaşmamın herhangi bir yolu var mı?
dns kullan sonra browserdan gir kayıp yaşamazsınMerhabalar, Discord sunucusuna ulaşmamın herhangi bir yolu var mı?
Vazgeçmez ya pikachu reis başladığı işi bitirmek ve mükemmel olarak çıkartmak için bu kadar bekletiyordur zaten. Tek başına yapıyor kolay bir şey değilYama inş birden fazla kişinin elindedir emeğin boşa gitmesi ve bekleyenlerin yarı yolda bırakılması hoş olmaz.Pikachu reis vazgeçerse başkası devam etsin
O sırada Pikachu: Bu yamadan bıktım birkaç gün tatil veriyorum kendimebence yama çıkmaya yakın. Pikachu o yüzden foruma gelip yazmıyor normalde gelip cevap yazardı ya da forumdaki toxliklik yüzünden de gelip yazmıyor olabilir