Yes Your Grace Snowfall

Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar (Toplam: 1, Üyeler: 0, Misafirler: 1)

usluorkun

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
arkadaşlar siteye yeni konu açıp bam gün yazın her yere başka bir yolu yok ben bir türkçe yama için 40 yada 100 gün beklemek istemiyorum

swat

Yönetici
Yönetici
şu konuya öncelikle açıklık getirelim.
"erken erişim yamalar en geç 1 ay sonra erken erişimden çıkar" fikrine nasıl kapıldınız bilmiyorum ama yanlış biliyorsunuz.
ortalama 1 ay sonra erken erişimden çıkartıyoruz yamalarımızı. bu süre 1 aydan uzun da sürebilir kısa da sürebilir. bu konunun anlaşıldığını varsayarak, şimdi isteğinize cevap vermek istiyorum.
bir kaç gündür yama üzerinde çalışıyorum. Daha kaliteli bir çevirisi olması açısından sıfırdan çevirisini yaptım, yamayı bu çeviriyle güncelledikten sonra herkese açacağım.

QueenZtiger

Çaylak
şu konuya öncelikle açıklık getirelim.
"erken erişim yamalar en geç 1 ay sonra erken erişimden çıkar" fikrine nasıl kapıldınız bilmiyorum ama yanlış biliyorsunuz.
ortalama 1 ay sonra erken erişimden çıkartıyoruz yamalarımızı. bu süre 1 aydan uzun da sürebilir kısa da sürebilir. bu konunun anlaşıldığını varsayarak, şimdi isteğinize cevap vermek istiyorum.
bir kaç gündür yama üzerinde çalışıyorum. Daha kaliteli bir çevirisi olması açısından sıfırdan çevirisini yaptım, yamayı bu çeviriyle güncelledikten sonra herkese açacağım.
Size bahsettiğim başlığın linki @sinnerclown bu oyunun yamasıyla ilgili açtığım başlığa 1 ay sonra diye cevap yazmıştı, haliyle insan beklentiye giriyor. Dediklerinizi anlıyorum, emekleriniz için çok teşekkürler. Bu açıklamayı yaptığınız için de ayrıca biz bekleyenler adına size teşekkür ediyorum.

Ekli dosyalar

• Ekran görüntüsü 2025-06-15 143545.png
    Ekran görüntüsü 2025-06-15 143545.png
    59.5 KB · Görüntüleme: 22

swat

Yönetici
Yönetici
Size bahsettiğim başlığın linki @sinnerclown bu oyunun yamasıyla ilgili açtığım başlığa 1 ay sonra diye cevap yazmıştı, haliyle insan beklentiye giriyor. Dediklerinizi anlıyorum, emekleriniz için çok teşekkürler. Bu açıklamayı yaptığınız için de ayrıca biz bekleyenler adına size teşekkür ediyorum.
attığınız konuyu inceledim. sinnerclown zaten belirtmiş swat bilir diye. orada söylenmek istenen ortalama 1 ay. zaten swat bilir demekle konuyu kapatmamış ucunu açık bırakmış. yamayı yapan kişi karar veriyor genellikle erken erişim süresine.

Sabırsızlıkla Beklediğinizin Farkındayım. Ben de sizleri fazla bekletmek istemiyorum gecikmesinin sebebi ise dediğim gibi oyunu Güncelleme Çabamdır.
Bu akşam bir aksilik olmazsa Hem oyun son sürüme güncellenmiş olacak hem de daha kaliteli bir çeviriye sahip olacak. ne yazık ki Türkçe font desteği sağlamak için çok uğraştım fakat malesef yapamadım.

Son mesajlar

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Geri