09:05:00

Alien: Rogue Incursion Evolved Edition - Türkçe Yama [☆Emre]

Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar (Toplam: 1, Üyeler: 0, Misafirler: 1)

☆Emre #AliKoçİstifa

Moderatör
Yönetici
Çevirmen
1759311935660.jpeg

Uzaylı hayranları için tasarlandı. Aksiyon-korku için tasarlandı. PC için yeniden tasarlandı.

Alien ve Aliens filmleri arasında geçen iki bölümlük destanın dehşet verici ilk bölümünde haydut Koloni Denizcisi Zula Hendricks olarak oynayın. Uzak gezegen Purdan'daki bir imdat çağrısını araştırmak için gönderilen Zula, ölümcül Xenomorph'ların istila ettiği gizli bir Weyland-Yutani kara bölgesini ortaya çıkarır.

Her fırsatta takip eden, avlanan ve saldıran bu Xenomorph'ların gaddarlığı, yalnızca öngörülemezlikleriyle eşleşiyor. Bu sürükleyici orijinal hikayede, synth arkadaşınız Davis 01'in yardımıyla ölümcül bir Xenomorph saldırısına karşı silahlarınızı, becerilerinizi ve katıksız kararlılığınızı kullanarak savaşın ve hayatta kalın.

Çarpıcı görseller, 60 fps, 3D ses, dokunsal geri bildirim ve uyarlanabilir tetikleyicilerle PC için yeniden oluşturulan Alien: Rogue Incursion Evolved Edition, kendinizi gerçekten Alien dünyasındaymış gibi hissetmenizi sağlayacak sinematik bir aksiyon deneyimi sunuyor.

1760704416978.jpeg
1760704421450.jpeg
1760704450864.jpeg
1760704454604.jpeg
1760704457412.jpeg
1760704459957.jpeg
1760704463241.jpeg

Proje Yöneticisi
☆Emre

Çeviri
☆Emre

Test
DEVAM EDİYOR

Paketleme
☆Emre

Kurulum
İndirdiğiniz Rar içerisindeki dosyayı aşağıdaki klasöre atın.
Alien Rogue Incursion Evolved Edition\Midnight\Content\Paks

UYUMLU SÜRÜM
Steam
Korsan

Gizli içerik
Bu içeriği görüntülemek için, konuyu sağ alttan beğenmelisiniz.

Son düzenleme:

Thunder Ekmek TV

Destekçi Üye
Ya harikasınız 🥰 Ama sayfalarda çıkmıyor başlık hatta dün de google'da arattım sonuçlara düşmedi şimdi gördüm sayfayı.Oyunun VR versiyonu harikaydı şimdi 2d olarak düz ekranlar için çıktı oyun tekrardan.Monitörde oynayınca senaryo gameplay olarak size sönük gelebilir ama dediğim gibi bunun olayı etkileşimde bulunabileceğiniz bir alien VR oyunu yapmaktı dolayısıyla hikaye bir isolation kadar derin değil.VR kaskı olanların mutlaka denemesi gerekli VR olanını.

☆Emre #AliKoçİstifa

Moderatör
Yönetici
Çevirmen
Ya harikasınız 🥰 Ama sayfalarda çıkmıyor başlık hatta dün de google'da arattım sonuçlara düşmedi şimdi gördüm sayfayı.Oyunun VR versiyonu harikaydı şimdi 2d olarak düz ekranlar için çıktı oyun tekrardan.Monitörde oynayınca senaryo gameplay olarak size sönük gelebilir ama dediğim gibi bunun olayı etkileşimde bulunabileceğiniz bir alien VR oyunu yapmaktı dolayısıyla hikaye bir isolation kadar derin değil.VR kaskı olanların mutlaka denemesi gerekli VR olanını.
yok ki vr'ımız oynayalım

Hakanas

Destekçi Üye
Destekçi Üye
Merakla sabırsızlıkla beklemedeyiz. Bende üste yazan bahseden arkadaş gibi şöyle hakiki sağlam bir Alien oyununa benzediği için baktım, hatta Steam'den alsak mı diye kararsız kaldım ve önce buraya Türkçe yamasını aramaya gelmiştim.

En azından yapımı süren "Alien: Isolation 2" gelesiye kadar bizi idare etsin yeter, sonuçta A:Rogue'nin 5-6 saatlik kısacık bir oyun olduğu söylense de hiç fena durmuyor. Umarım en yakın zamanda PC için Evolved sürümü Türkçe yaması çıkar.

☆Emre #AliKoçİstifa

Moderatör
Yönetici
Çevirmen
Merakla sabırsızlıkla beklemedeyiz. Bende üste yazan bahseden arkadaş gibi şöyle hakiki sağlam bir Alien oyununa benzediği için baktım, hatta Steam'den alsak mı diye kararsız kaldım ve önce buraya Türkçe yamasını aramaya gelmiştim.

En azından yapımı süren "Alien: Isolation 2" gelesiye kadar bizi idare etsin yeter, sonuçta A:Rogue'nin 5-6 saatlik kısacık bir oyun olduğu söylense de hiç fena durmuyor. Umarım en yakın zamanda PC için Evolved sürümü Türkçe yaması çıkar.
Belki yarın belki yarından da yakın

Freeman1930

Yönetici
Yönetici
Haberiniz olması için yazıyorum. Vr versiyonu normal oyunda çalışıyor. Fakat menü arayüz ve bazı notlar hala ing. Umarım en kısa sürede tamamlarsınız.

Hakanas

Destekçi Üye
Destekçi Üye
İndirme linkine tıklayınca Google driver'da "dosya / öğe yok" uyarısı veriyor bu neden böyle? Sağ üst köşede download işareti vardı tesadüfen öylesine tıklayınca 198 KB dosya indirildi Türkçe yaması bu mudur bir yanlışlık olmasın.

Bir de Alien Rogue Incursion Evolved Edition Turkce yama Steam / Korsan uyumlu demişsiniz de EPIC Games Store'dan oynayacaklar için uyumludur umarım.

Son mesajlar

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Geri