Mustafa1987x
Çaylak
Bu oyun çok efsane korsan olma deneyimi sunuyor oyunun son güncellemeleri ile baya iyi oldu bu oyuna türkçe gelirse çok iyi olur %50 %60 bile çevrilse sağlam olur
durum nedirhocam şuanda çeviri için uğraşıyorum normalde çeviriyi bitirdim oyunu oynadım çalışıyor ancak belli yerlerde bozulmalar oluyor 1 kaç haftaya biter yayınlarım burada
normalde şuan çeviri bitti görevler falan full türkçe hataları düzelttim ancak oyunun içerisinde mürettebat vs bireysel olarak konuştuğumuzda metin hatası veriyor yada belli bir şeyde oyundan atıyor bu dosyaları ingilizce dosyalarla değiştirebilirim normalde ama bunu yapmayıp onları da türkçeye çeviricem yapımcılarla bireysel konuştum türkçe işini sorunu ufaktan çözdüm bunun gibi yaklaşık 20 dosyada hata var biraz zaman alabilirim ama bu ayın sonuna kadar net biterdurum nedir
birde not olarak şunu söyliyim olmadı bu hali ile yayınlıcam eğer bir hata ile karşılaşılırsa bana buradan bildirirsiniz ben düzeltirim çünkü oyunu 100 saat falan oynamam lazım bugları çözmem için çünkü oyunda aşırı fazla görev var ve hepsini oynayıp anlamam lazım falan o yüzden duruma göre yine haber veririmnormalde şuan çeviri bitti görevler falan full türkçe hataları düzelttim ancak oyunun içerisinde mürettebat vs bireysel olarak konuştuğumuzda metin hatası veriyor yada belli bir şeyde oyundan atıyor bu dosyaları ingilizce dosyalarla değiştirebilirim normalde ama bunu yapmayıp onları da türkçeye çeviricem yapımcılarla bireysel konuştum türkçe işini sorunu ufaktan çözdüm bunun gibi yaklaşık 20 dosyada hata var biraz zaman alabilirim ama bu ayın sonuna kadar net biter
tamam teşşekürler şimdiden öyle olursa hataları görsel şekilde atarımbirde not olarak şunu söyliyim olmadı bu hali ile yayınlıcam eğer bir hata ile karşılaşılırsa bana buradan bildirirsiniz ben düzeltirim çünkü oyunu 100 saat falan oynamam lazım bugları çözmem için çünkü oyunda aşırı fazla görev var ve hepsini oynayıp anlamam lazım falan o yüzden duruma göre yine haber veririm
durum nedirbirde not olarak şunu söyliyim olmadı bu hali ile yayınlıcam eğer bir hata ile karşılaşılırsa bana buradan bildirirsiniz ben düzeltirim çünkü oyunu 100 saat falan oynamam lazım bugları çözmem için çünkü oyunda aşırı fazla görev var ve hepsini oynayıp anlamam lazım falan o yüzden duruma göre yine haber veririm
hocam çeviri şuan bitti yapabildiğim son kontrolleri de yapıcam sonra burada paylaşırım tahmini olarak cumartesi veya pazar yayınlanmış olurdurum nedir
Eline emeğine sağlıkhocam çeviri şuan bitti yapabildiğim son kontrolleri de yapıcam sonra burada paylaşırım tahmini olarak cumartesi veya pazar yayınlanmış olur
link varmıhocam çeviri şuan bitti yapabildiğim son kontrolleri de yapıcam sonra burada paylaşırım tahmini olarak cumartesi veya pazar yayınlanmış olur
son durum nedir hocam bayadır takipteyim bu oyunun yamasınıhocam çeviri şuan bitti yapabildiğim son kontrolleri de yapıcam sonra burada paylaşırım tahmini olarak cumartesi veya pazar yayınlanmış olur