09:05:00

Çevirisi Yapılmaya Başlanan Oyunlar ve Erken Erişimden Çıkan Yamalar Listesi

Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar (Toplam: 1, Üyeler: 0, Misafirler: 1)

asdqweyuk

Destekçi Üye
Destekçi Üye
Merhaba. Öncelikle, binden fazla oyunu Türkçe oynanabilir hale getirdiğiniz için çok teşekkür ederim. Sayenizde bir çok oyunu keyifle oynayabiliyoruz, ve bence, dün bir kez daha Agatha Christie-London Case oyununda şahit olduğum gibi, çeviri kalitesi çok iyi. Teşekkür ederim.

Şimdi bir iki sorum olacak. Birincisi, Discord kanalında, oyunların aldığı istek sayılarını gösteren ve aralarından hangilerinin çevrilmeye başlandığını gösteren bir bölüm var. Benzer bir bölüm bu forumda açılamaz mı? oradaki istek sayıları sadece discord'da yapılan istek sayıları mı? eğer öyleyse, istekler discorddaki bir bot tarafından sayılıyor olabilir ve bu nedenle aynısının bu forumda gerçeklemesi mümkün olmayabilir. Yine de çevrilmeye başlanan oyunları gösteren, çevrilmeye başlanmayan isteklerin de, en azından incelemeye alındığını ve ya beklemede olduğunu, yada çevirmesi çok zor olduğu için çevrilmeyeceğini bildiren bir bölüm olmasını isterdim. ama bu çok iş yükü getirecekse, yapılamamasını da anlayabilirim.

İkinci sorum da Erken Erişimden Çıkan oyunların listesi de discordda olduğu gibi bu forumda yayınlanabilir mi. çünkü bir çok kişinin onların farkında olmadığını düşünüyorum. ancak böyle bir bölüm açılırsa, rica ediyorum yoruma kapalı olsun ki binden fazla oyunu insanlara ücretsiz sunmanızı çekemeyen rakiplerinizin açtırdığı sahte hesaplar, altına saçma sapan suçlamalar yazamasın.

Teşekkürler.

sinnerclown

Yönetici
Yönetici
Merhaba dostum buradaki istek ile discord daki bot farklı işliyor maalesef birleştirmeyoruz ama en çok istek alan ve yeni olan oyunlari yapmaya çalışıyoruz.İkinci husus ise çok doğru ama ona bir formül bulamadık bulursak daha belirgin hale getiricez

asdqweyuk

Destekçi Üye
Destekçi Üye
Merhaba dostum buradaki istek ile discord daki bot farklı işliyor maalesef birleştirmeyoruz ama en çok istek alan ve yeni olan oyunlari yapmaya çalışıyoruz.İkinci husus ise çok doğru ama ona bir formül bulamadık bulursak daha belirgin hale getiricez
eyvallah, herhangi bir destek lazım olursa elimizden geleni yaparız. kolay gelsin.

sinnerclown

Yönetici
Yönetici
Teşekkürler iyi ki varsın hakikati bildiğin ve destekledigin için.

Son mesajlar

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Geri