09:05:00

DreadOut Remastered Collection Türkçe Yama İstek

Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar (Toplam: 1, Üyeler: 0, Misafirler: 1)

Last Escape

Destekçi Üye
Destekçi Üye
header.jpg

DreadOut Remastered Collection ilk olarak 2014 ve 2016 yılları arasında çıkmış hayatta kalma korku serisi. DreadOut ve DreadOut Keepers of The Dark oyunlarından oluşan bir derleme. Geliştirilmiş görseller, kontroller ve genel performans geliştirmesi gibi değişiklikler bulunuyor. Ek olarak 2026 yılı içerisinde 3. oyunun da çıkması planlanmış. Forumda 2. oyunun yaması mevcut fakat önceki 2 oyunun yaması mevcut değil hazır yeni düzenlenmiş versiyonu gelmişken yama isteğinde bulunmak istedim teşekkürler.

Last Escape

Destekçi Üye
Destekçi Üye
Ben çevirisine başlıyacam. Ama biraz bekliyeceksiniz. İşlerim yoğun. Fazla satır yok zaten. İlginiz için teşekkürler
Öncelikle geri dönüşünüz için teşekkürler önceki oyunları deneyimlemek isteyen arkadaşlar içinde çok güzel olacaktır bende beklemede kalacağım. :giggle:

Last Escape

Destekçi Üye
Destekçi Üye
Malesef çeviremiyorum. Dosylar aşırı karışık. Biliginiz olsun.
Yani çevirisinin yapılması baya zor mu diyorsunuz üzücü oldu :confused: acaba oyunların remastered olmayan versiyonunlarından remastered versiyonuna bir entegre uyumluluk tarzı bir şey olabilir mi diye aklıma geldi ama bilemiyorum yine

Freeman1930

Yönetici
Yönetici
Yani çevirisinin yapılması baya zor mu diyorsunuz üzücü oldu :confused: acaba oyunların remastered olmayan versiyonunlarından remastered versiyonuna bir entegre uyumluluk tarzı bir şey olabilir mi diye aklıma geldi ama bilemiyorum yine
Yok malesef öyle bir şey mümkün değil. Ama bu firma habire oyununu günceller. O yüzden takip edicem. Dosyalar değişir ve düzelirse çeviririm ileride. Aslında firmayada yazdım resmi yama için ama dönmediler.

Last Escape

Destekçi Üye
Destekçi Üye
Yok malesef öyle bir şey mümkün değil. Ama bu firma habire oyununu günceller. O yüzden takip edicem. Dosyalar değişir ve düzelirse çeviririm ileride. Aslında firmayada yazdım resmi yama için ama dönmediler.
Aslında dediğiniz gibi Digital Happiness firmasının oyunları çok fazla yok çok diyaloglu oyunlarda değiller Türkçe altyazı desteği getirseler getirebilirler onlar içinde kolay bi süreç olur diye düşünüyorum ama her firma bu konunun üstüne yeterince düşmüyor ilgi ve duyarlılık meselesi aslında fazladan bir dilin olması onlar için bir kayıp değil tam tersi satışları içinde önemli bir faktör oluşturur. Umarım düşük ihtimal gibi gözükse de er geç bi dönüş yaparlar :confused:

Son mesajlar

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Geri