09:05:00

Farthest Frontier yaması güncellenecek mi

Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar (Toplam: 1, Üyeler: 0, Misafirler: 1)

efew

Çırak

Bu sayfayı veya bu işlemi gerçekleştirecek izniniz yok.​

Sebebi Bunlar Olabilir:
1. Yetkisiz İşlem ve/veya Kullanıcı Gurubuna Sahip Hesabınız Olabilir.
2.Yönetim Kullanıcı Hesabınızı Kısıtlamış Olabilr.
3.Erişmeye Çalıştığınız sayfa Üyelere Ait Bir alan Olabilir.

diye bir uyarı alıyorum ama ?

poyraz03

Destekçi Üye
Destekçi Üye

Bu sayfayı veya bu işlemi gerçekleştirecek izniniz yok.​

Sebebi Bunlar Olabilir:
1. Yetkisiz İşlem ve/veya Kullanıcı Gurubuna Sahip Hesabınız Olabilir.
2.Yönetim Kullanıcı Hesabınızı Kısıtlamış Olabilr.
3.Erişmeye Çalıştığınız sayfa Üyelere Ait Bir alan Olabilir.

diye bir uyarı alıyorum ama ?
belli bir süre destekçi üyelere açık oluyor yama sonra herkesin kullanıma açılıyor

asdqweyuk

Destekçi Üye
Destekçi Üye
Görüntüde site ücretsiz, Ama destekçi üye Palavrasıyla (Makine çeviri) türkçe yama satıyorlar. Ne diyelim alana-satana hayırlı olsun.
siz bedavaya mı çalışıyorsunuz? öğrenciyseniz babanız, anneniz para almadan mı emek veriyor? burada çeviri yapan kişiler bunun için vakit harcıyorlar, ücretli programlar kullanıyorlar, çeviri yaparken kullandıkları araçların da masrafları var. buna rağmen tüm çevirileri ücretsiz sunuyorlar. bu kişilere destek veren kişiler yamalara bir ay önce ulaşabiliyorlar, bu mu sorun? nankörlük etmeyin. Türkçesini asla bulamayacağınız yüzlerce oyunun Türkçesine şu anda bu sitede anında erişebiliyorsunuz. Hem de çoğunluğu gayet kaliteli çeviri. Bir zahmet erken erişimde olanlara da bir iki ay sabrediverin.

Son düzenleme:
N

newstore

Guest
Ben işte bu sahtekarlığa kızıyorum. Delikanlı gibi bu sitedeki yamalar paralı dersiniz, bu nu kabul eden gelip kayıt olur. Hem ücretsiz deyip, hem de günceleme gelen oyuna (Destekç üye kılıfıyla) para istemek ahlaki değil. Ben böyle bir sitede zaten bulunmak istemiyorum. Adminler, hesabımı da Silerlerse sevinirim. hadi size kolay gelsin.

asdqweyuk

Destekçi Üye
Destekçi Üye
Ben işte bu sahtekarlığa kızıyorum. Delikanlı gibi bu sitedeki yamalar paralı dersiniz, bu nu kabul eden gelip kayıt olur. Hem ücretsiz deyip, hem de günceleme gelen oyuna (Destekç üye kılıfıyla) para istemek ahlaki değil. Ben böyle bir sitede zaten bulunmak istemiyorum. Adminler, hesabımı da Silerlerse sevinirim. hadi size kolay gelsin.
hiç sahtekarlık falan yok, bunlar zaten forumun duyurular kısmında açıkça belirtilmiş. ayrıca PC Türkçe Yama bölümüne girin, orada sizin de indirdiğiniz Agatha Christie'lerdi, Punch Club'dı, Two Point Hospital'dı, Elder Scrolls'tu ve benzeri 1500 oyun çevirisi mis gibi bedava, istediğiniz an indirip oynayabilirsiniz. ama yok, ben erken erişimdeki 90 oyunu da istiyorum diyorsanız, sizin Türkçe keyfiyle oyun oynamanız için emek veren, zaman veren, masraf yapan bu insanlara, destek olabilirsiniz. yok olmam diyorsanız, buyurun 1500 bedava çeviri hala sizi bekliyor. ama yok, ben hem herşeyi isterim hem de hiçbirşey vermek istemem diyorsanız, adminler son dileğinizi yerine getirir umarım.

Son düzenleme:

efew

Çırak

newstore ne boş yaptın be kaardeşim alışmışsınız emeksiz ekmeğe konuşuyorsun bir ay destekçilere önceden verip sonradan herkese ücretsiz vermekte ne sahtakarlık var yap kardeşim sende harkes faydalansın he yapmıyomusun boş yapma​

Dialectical

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Türkçe yamaya erişebilmek için üye oldum ama sadece ücretli üyelikler için açıkmış. Kayıt öncesinde/esnasında bilgi paylaşılsa ücretini ödeyip zaten alırdım, öyle pek bir para da değil. Fakat üyelik sonrasında bilgi verildiği için bu bana biraz "şark kurnazlığı" gibi göründü, almıyorum.

Birileri de tıpkı benim gibi eleştirilerde bulunmuş ama dikkate alınıp düzeltmeler yapılmadığı gibi bir de başka üyeler tarafından (eğer üye kisvesi altındaki yöneticiler değillerse tabii) azarlanmışlar. Şaka gibi.

İyi satışlar.

asdqweyuk

Destekçi Üye
Destekçi Üye
Türkçe yamaya erişebilmek için üye oldum ama sadece ücretli üyelikler için açıkmış. Kayıt öncesinde/esnasında bilgi paylaşılsa ücretini ödeyip zaten alırdım, öyle pek bir para da değil. Fakat üyelik sonrasında bilgi verildiği için bu bana biraz "şark kurnazlığı" gibi göründü, almıyorum.

Birileri de tıpkı benim gibi eleştirilerde bulunmuş ama dikkate alınıp düzeltmeler yapılmadığı gibi bir de başka üyeler tarafından (eğer üye kisvesi altındaki yöneticiler değillerse tabii) azarlanmışlar. Şaka gibi.

İyi satışlar.

başka üyeler tarafından (eğer üye kisvesi altındaki yöneticiler değillerse tabii
diyerek suçlayabiliyorsan, ben de newstore olarak başka hesap açıp geldin diye düşünebilirim tabii ki. neyse, öyle yada böyle farketmez. benim yönetimle vs hiçbir bağlantım yok. yazdıklarıma bakın, istekte bulunduğum hiçbir oyun çevrilmedi, yönetici olsaydım hepsi çoktan çevrilmiş olurdu. ama gidip yıllık destek ücretini ödedim. ve bunu oyunlara erken ulaşmak için de yapmadım. bu adamlar sayesinde ingilizcesi zor onlarca macera oyununu Türkçe keyfiyle oynadım, yılmasınlar, bıkmasınlar, devam etsinler diye yaptım. sizinkiler gibi bencil yorumlardan usanmasınlar diye yaptım. verdiğim yıllık destek de at ile deve değil, hiç bu kadar konuşulacak şeyler değil, altı üstü üç dört filtre kahve parası. azarladığınız dediğin arkadaşa (belki de sana) gerçeği ifade ettik, bu sitede insanlara Türkçe yama yapmak için aylardır uğraşan insanlara "sahtekarlar" dediği için. rakamları da oturup belirttim. tam 1500 oyunun şu anda bedava olduğunu nasıl görmezden gelip, 90 tane erken erişimdeki oyun için siteyi sahtekarlıkla suçlayabiliyorsunuz? işte ahlaksızlık olan bence asıl bu. bu sitedeki yamaları ortadan kaldırın, neredeyse Türkçe yama kalmaz. ama sinnerclown çeviri sayesinde 1500'den fazla oyun şu anda Türkçe oynanabiliyor, hem de kaliteli yapay zeka çeviri, oynarken %97 yz olduğunu farketmiyorsunuz bile. ki fark ederseniz de bildiriyorsunuz ve yöneticiler bunları vakit buldukça düzeltiyor. erken erişimin amaçlarından biri de bu yama kontrolleri zaten. öte yandan, asıl konuya dönecek olursak, bu insanları emek harcadığını, zaman harcadığını, yz uygulamalarına ücret ödediklerini, teknik sorunlarla uğraştıklarını, ayrıca elektrik, kullandıkları bilgisayarların sürekli açık tutulması nedeniyle yıpranma gideri, daha aklımıza gelmeyen masraflar... tüm bunlara katlanıp 1500 oyunu size sunuyor bu insanlar. ama siz, oturup da erken erişimdeki 90 adet oyun için bu insanlara şark kurnazı yada sahtekarlar diyorsanız, kusura bakmayın da, bunları görmek istiyorsanız, aynaya bakıverin.

Son düzenleme:

sinnerclown

Yönetici
Yönetici
diyerek suçlayabiliyorsan, ben de newstore olarak başka hesap açıp geldin diye düşünebilirim tabii ki. neyse öyle yada böyle farketmez. benim yönetimle vs hiçbir bağlantım yok. yazdıklarıma bakın, istekte bulunduğum hiçbir oyun çevrilmedi, yönetici olsaydım hepsi çoktan çevrilmiş olurdu. ama gidip yıllık destek ücretini ödedim. ve bunu oyunlara erken ulaşmak için de yapmadım. bu adamlar sayesinde ingilizcesi zor onlarca macera oyununu Türkçe keyfiyle oynadım, yılmasınlar, bıkmasınlar, devam etsinler diye yaptım. sizinkiler gibi bencil yorumlardan usanmasınlar diye yaptım. verdiğim yıllık destek de at ile deve değil, hiç bu kadar konuşulacak şeyler değil, altı üstü üç dört filtre kahve parası. azarladığınız dediğin arkadaşa (belki de sana) gerçeği ifade ettik, bu sitede insanlara Türkçe yama yapmak için aylardır uğraşan insanlara "sahtekarlar" dediği için. rakamları da oturup belirttim. tam 1500 oyunun şu anda bedava olduğunu nasıl görmezden gelip, 90 tane erken erişimdeki oyun için siteyi sahtekarlıkla suçlayabiliyorsunuz? işte ahlaksızlık olan bence asıl bu. bu sitedeki yamaları ortadan kaldırın, neredeyse Türkçe yama kalmaz. ama sinnerclown çeviri sayesinde 1500'den fazla oyun şu anda Türkçe oynanabiliyor, hem de kaliteli yapay zeka çeviri, oynarken %97 yz olduğunu farketmiyorsunuz bile. ki fark ederseniz de bildiriyorsunuz ve yöneticiler bunları vakit buldukça düzeltiyor. erken erişimin amaçlarından biri de bu yama kontrolleri zaten. öte yandan, asıl konuya dönecek olursak, bu insanları emek harcadığını, zaman harcadığını, yz uygulamalarına ücret ödediklerini, teknik sorunlarla uğraştıklarını, ayrıca elektrik, kullandıkları bilgisayarların sürekli açık tutulması nedeniyle yıpranma gideri, daha aklımıza gelmeyen masraflar... tüm bunlara katlanıp 1500 oyunu size sunuyor bu insanlar. ama siz, oturup da erken erişimdeki 90 adet oyun için bu insanlara şark kurnazı yada sahtekarlar diyorsanız, kusura bakmayın da, bunları görmek istiyorsanız, aynaya bakıverin.
Ben daha iyi ifade edemezdim.Senin gibi insanların yüzü suyu hürmetine bu dünya dönüyor.Olumsuz yorum yapanların çoğu bizim yamlarımızı kullanıyor yada fake hesaplardan gelip bizim şevkimizi kırmaya çalışıyor.

Ubunkulu

Çaylak
Ben daha iyi ifade edemezdim.Senin gibi insanların yüzü suyu hürmetine bu dünya dönüyor.Olumsuz yorum yapanların çoğu bizim yamlarımızı kullanıyor yada fake hesaplardan gelip bizim şevkimizi kırmaya çalışıyor.
Biraz konu dışı olacak ama aylık üyelik sistemi ne zaman gelir acaba? En azından 1 aylık üyelik sistemi olursa sistem daha dengeli olabilir. Erken erişim sistemi olduğu için bazen 1 oyun için üyelik almak isteyen olabilir 6 aylık almak biraz fazla geliyor insanların gözüne. Onun dışında sistemde hakkında bir şikayetim yok sadece bir öneri, aylık üyelikte eklenirse veya tek oyun bazlı bir paket olursa daha adil olabilir.

asdqweyuk

Destekçi Üye
Destekçi Üye
rica ederim. asıl size helal olsun ki benzeri tatsız ve yorucu haksızlıklara karşı dimdik durmaya devam edip bu kadar oyunun Türkçe'sini insanlara sağladınız. bu tür yorumları yapan kişilerin aralarından birkaçının kasıtlı olduğunu düşünüyorum. çünkü biliyorsunuz ki, insanlara 1500 kadar oyunun Türkçesini ücretsiz sunduğunuzda, ücretli abonelikler yada trojanlar olmadan hiçbir yamayı insanlara sunmayanların tezgahları çöktü. benim önerim, bu tür yorumlar ban cezası alsın ve altlarına konan bir linkte bunun neden bir ban nedeni olduğu, benim üstteki yazıda söylediklerime benzer bir şekilde açıklansın. böylece, hiç düşünmeden yada kasıtlı olarak size haksız ithamlarda bulunanlar bu siteden çıkarılsın ve bu site emeğe saygı gösteren, size destek olan ve sunmuş olduğunuz bini aşkın Türkçe yamayla keyif yapan insanlara kalsın.

sinnerclown

Yönetici
Yönetici
rica ederim. asıl size helal olsun ki benzeri tatsız ve yorucu haksızlıklara karşı dimdik durmaya devam edip bu kadar oyunun Türkçe'sini insanlara sağladınız. bu tür yorumları yapan kişilerin aralarından birkaçının kasıtlı olduğunu düşünüyorum. çünkü biliyorsunuz ki, insanlara 1500 kadar oyunun Türkçesini ücretsiz sunduğunuzda, ücretli abonelikler yada trojanlar olmadan hiçbir yamayı insanlara sunmayanların tezgahları çöktü. benim önerim, bu tür yorumlar ban cezası alsın ve altlarına konan bir linkte bunun neden bir ban nedeni olduğu, benim üstteki yazıda söylediklerime benzer bir şekilde açıklansın. böylece, hiç düşünmeden yada kasıtlı olarak size haksız ithamlarda bulunanlar bu siteden çıkarılsın ve bu site emeğe saygı gösteren, size destek olan ve sunmuş olduğunuz bini aşkın Türkçe yamayla keyif yapan insanlara kalsın.
Çok dogru yerinde tespitlerle olayı noktalamışsın.Yureğine sağlık keyifli oyunlar.

qayazerner

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
diyerek suçlayabiliyorsan, ben de newstore olarak başka hesap açıp geldin diye düşünebilirim tabii ki. neyse, öyle yada böyle farketmez. benim yönetimle vs hiçbir bağlantım yok. yazdıklarıma bakın, istekte bulunduğum hiçbir oyun çevrilmedi, yönetici olsaydım hepsi çoktan çevrilmiş olurdu. ama gidip yıllık destek ücretini ödedim. ve bunu oyunlara erken ulaşmak için de yapmadım. bu adamlar sayesinde ingilizcesi zor onlarca macera oyununu Türkçe keyfiyle oynadım, yılmasınlar, bıkmasınlar, devam etsinler diye yaptım. sizinkiler gibi bencil yorumlardan usanmasınlar diye yaptım. verdiğim yıllık destek de at ile deve değil, hiç bu kadar konuşulacak şeyler değil, altı üstü üç dört filtre kahve parası. azarladığınız dediğin arkadaşa (belki de sana) gerçeği ifade ettik, bu sitede insanlara Türkçe yama yapmak için aylardır uğraşan insanlara "sahtekarlar" dediği için. rakamları da oturup belirttim. tam 1500 oyunun şu anda bedava olduğunu nasıl görmezden gelip, 90 tane erken erişimdeki oyun için siteyi sahtekarlıkla suçlayabiliyorsunuz? işte ahlaksızlık olan bence asıl bu. bu sitedeki yamaları ortadan kaldırın, neredeyse Türkçe yama kalmaz. ama sinnerclown çeviri sayesinde 1500'den fazla oyun şu anda Türkçe oynanabiliyor, hem de kaliteli yapay zeka çeviri, oynarken %97 yz olduğunu farketmiyorsunuz bile. ki fark ederseniz de bildiriyorsunuz ve yöneticiler bunları vakit buldukça düzeltiyor. erken erişimin amaçlarından biri de bu yama kontrolleri zaten. öte yandan, asıl konuya dönecek olursak, bu insanları emek harcadığını, zaman harcadığını, yz uygulamalarına ücret ödediklerini, teknik sorunlarla uğraştıklarını, ayrıca elektrik, kullandıkları bilgisayarların sürekli açık tutulması nedeniyle yıpranma gideri, daha aklımıza gelmeyen masraflar... tüm bunlara katlanıp 1500 oyunu size sunuyor bu insanlar. ama siz, oturup da erken erişimdeki 90 adet oyun için bu insanlara şark kurnazı yada sahtekarlar diyorsanız, kusura bakmayın da, bunları görmek istiyorsanız, aynaya bakıverin.
Yani diger arkadasin fikirlerini destekledigimden degil ama gayet de anlasiliyor valla yapay zeka cevirisi oldugu, yapay zekanin noktalama isaretleri bile cok bariz. Sadece bardagin dolu tarafindan bakmak sacma. Tamamen gonulluluk esasli is yapmiyolar, yaptiklari her seyi sirf biz oyunlardan Turkce bir sekilde zevk ala ala oynayalim diye yaptiklari yok. Bircok yama kalitesi iyi degil, bazilari hic calismiyor bile. Konulardaki mesajlara donus bile yapmiyolar. Yamayi yaptiktan sonra ortadan kayboluyorlar resmen. Viewfinder yamasi denedim, bayagi sorunluydu. Signalis denedim, calismadi. Warm Snow denedim, calismadi. Lego Voyagers denedim, calismadi. Trepang2 yamasi onceden varmis galiba ama onu da kaldirmislar, ceviri kalitesi cok da iyi degilmis videolardan gordugum kadariyla. Kaliteli oyun icin istek aciyorsun coguna cevap bile gelmiyor, sacma sapan adi sani duyulmamis oyunlara yapiliyor sirf ''yeni'' diye. Gonulluluk esasli kisiler stratejik olarak daha cok taninmak icin yeni oyunlara bakiyolar, kalite ve destekten ziyade adlarini duyurma on planda olarak is yapiyolar. Aylarca ugrasiyolarsa diger yamalardan daha once cikmak icin ugrasiyolar. Sitede yamaya erismek bile kayit olma sarti istiyor.

Yaziyi yazarken ana sayfada rastgele Heading Out adli oyuna yama yapildigini gordum mesela. Oyunu oynayan kisi yok neredeyse, incelemeler de vasat. Undertale, Katana Zero, FTL gibi onlarca cok kaliteli yapimlarin bile hem adam akilli hem de son surum icin yamalari yok ki eski oyunlar olmasina ragmen hala oynayan sayisi azimsanamayacak kadar fazla. Guacamelee yok, Nine Sols yamasi calismiyor. Yaptiklari is tamamen gonulluk esasli olsaydi, her ne kadar artik sitede bir tane bile el cevirisi yama yapilmasa da takdir ederdim, fakat bardagin bos tarafi cok daha agir basiyor.

sinnerclown

Yönetici
Yönetici
Yani diger arkadasin fikirlerini destekledigimden degil ama gayet de anlasiliyor valla yapay zeka cevirisi oldugu, yapay zekanin noktalama isaretleri bile cok bariz. Sadece bardagin dolu tarafindan bakmak sacma. Tamamen gonulluluk esasli is yapmiyolar, yaptiklari her seyi sirf biz oyunlardan Turkce bir sekilde zevk ala ala oynayalim diye yaptiklari yok. Bircok yama kalitesi iyi degil, bazilari hic calismiyor bile. Konulardaki mesajlara donus bile yapmiyolar. Yamayi yaptiktan sonra ortadan kayboluyorlar resmen. Viewfinder yamasi denedim, bayagi sorunluydu. Signalis denedim, calismadi. Warm Snow denedim, calismadi. Lego Voyagers denedim, calismadi. Trepang2 yamasi onceden varmis galiba ama onu da kaldirmislar, ceviri kalitesi cok da iyi degilmis videolardan gordugum kadariyla. Kaliteli oyun icin istek aciyorsun coguna cevap bile gelmiyor, sacma sapan adi sani duyulmamis oyunlara yapiliyor sirf ''yeni'' diye. Gonulluluk esasli kisiler stratejik olarak daha cok taninmak icin yeni oyunlara bakiyolar, kalite ve destekten ziyade adlarini duyurma on planda olarak is yapiyolar. Aylarca ugrasiyolarsa diger yamalardan daha once cikmak icin ugrasiyolar. Sitede yamaya erismek bile kayit olma sarti istiyor.

Yaziyi yazarken ana sayfada rastgele Heading Out adli oyuna yama yapildigini gordum mesela. Oyunu oynayan kisi yok neredeyse, incelemeler de vasat. Undertale, Katana Zero, FTL gibi onlarca cok kaliteli yapimlarin bile hem adam akilli hem de son surum icin yamalari yok ki eski oyunlar olmasina ragmen hala oynayan sayisi azimsanamayacak kadar fazla. Guacamelee yok, Nine Sols yamasi calismiyor. Yaptiklari is tamamen gonulluk esasli olsaydi, her ne kadar artik sitede bir tane bile el cevirisi yama yapilmasa da takdir ederdim, fakat bardagin bos tarafi cok daha agir basiyor.
Şimdi, oyunlar ve dosya yapıları hakkında bilginiz yok. Bu dediğiniz oyunlara güncelleme gelince çalışmaz; o yüzden yoğun istek gelmezse o oyun güncellenmez, çünkü yüzlerce oyun var.

Bu oyunlara normal yama yapmak için çevirmen tutmanız gerekir, ama o kadar gelir yok. Biz de döneme göre en kaliteli çeviri sistemini kullanıyoruz ve bunun için para ödüyoruz.

Bu sitenin ücreti var, Discord’da ödediğimiz para var. Her oyuna yama yapamıyorsunuz; tool gerekli, ona da ödediğimiz paralar oldu.

Yayınlanmış ve test edilmiş oyunlar normal çeviriye yakındır.

He, gene beğenmediyseniz buradan indirmek zorunda değilsiniz. Biz süreçte nasıl geliştiğimize bakıyoruz.

Son mesajlar

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Geri