09:05:00

FC 26 Türkçe Spiker Yaması (Bulamayanlar İçin)

Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar (Toplam: 1, Üyeler: 0, Misafirler: 1)

Davetsiz57

Çırak
FC26.jpg

Arkadaşlar hepinize selamlar..
Öncelikle konuyu doğru yerde mi açtım bilmiyorum ama yanlış yerdeyse affola. Bildiğiniz üzere FC26 futbol oyunu daha yeni çıktı. Ve bu defa beklediğimiz Türkçe Spiker oyuna geldi. Gerçi EA Sports tan böyle bir şeyi beklemiyorduk ama bizim gibi Türk oyuncular için sürpriz oldu. Hepimizin gözü aydın olsun... Benim gibi FC26 oyununu indirip Türkçe Spiker dosyasına sahip olmayan ve arayıp ta bulamayanlar için sadece TR Spiker dosyasını buraya ekliyorum. Gerçekten 2 saate yakın tüm oyun sitelerini alt üst ettim sonunda buldum. Spiker yaması resmi olarak çıktığı için burada paylaşmakta sakınca görmüyorum. Oyunu siz zaten kolaylıkla bulabilirsiniz. Oyunun üzerine spiker dosyasını kurmanız yeterlidir. Unutmadan oyun ayarlarından anlatım dilini Türkçe yapmayı unutmayın.
Dosyayı kendim upload ettim.
Herkese iyi oyunlar dilerim..⚽;)
👇

FC26 Kadro Güncellemesi 23.10.2025

Kadro Güncellemesinin nasıl yapılacağına dair kurulum açıklamasını dosyanın içine koydum, dikkatlice okuyarak yapabilirsiniz.

Son düzenleme:

Davetsiz57

Çırak
E peki hocam bu dosyayı nereye atıcam
Switch e oyun yada yama yükleme işini hiç bilmediğinizi varsayarak yazıyorum: Switch ana ekranda Albüme girin DBI İnstaller uygulaması üzerinden Run MTP reponder seçeneğine tıklayıp Switchi kablo ile PC ye bağlayın, Birkaç tane klasör penceresi çıkacak bunlardan SD Card İnstall yazan klasörün içine Türkçe Spiker yamasını atarsanız iş tamam. Tabiki öncesinde FC26 Ana oyunun Switch e yüklenmiş olması gerekiyor. Buradan yazdığımda işlemler karışık gibi gelebilir ama alıştığınız zaman Switch e en kolay oyun atma yöntemi olduğunu anlayacaksınız. Farklı oyunları yüklemek için de yine aynı işlemleri uygulayabilirsiniz..

creed5625

Çaylak
ben yükledim türkçe spikeri seçip oyunu açınca sesler yok veya arkadan hiç anlaşılmaycak şekilde boğukta olabilir ama sanki hiç yok sadece stadyum sesleri var

Oyunu Columbia veya mexica olarak indirenler için net çözümdür.. Dosyayı Winrar ile çıkarıp, içindeki dosyayı oyunun kurulu olduğu yere atıp değiştir demeniz yeterlidir.. Keyifli oyunlar.. :)

Ekli dosyalar

• anadius.zip
    1.7 KB · Görüntüleme: 42

Davetsiz57

Çırak
bende tr_TR zaten ama menüler türkçe sadece .. ea sports üzerinden tr dili de indirdim ama oyunu inject yaptığım da spiker seçme ekranı kapalı sadece english olarak görünüyor . suan giremiyorum denuvo token lazım
EA Sports üzerinden TR dili indirdim yazmışsınız. Ordan indirirseniz orjinal dosya inmiş olur yüklerken de sıkıntı çıkar çünkü resmi site orası. Çipli Switchte mi oynuyorsunuz yoksa PC üzerinden emülatörle mi oynuyorsunuz hiç farketmez oyunu resmi kanallardan indirmeyin. Çipli siwtchler için uygun olan oyunu indirip kurun sorun yaşamazsınız. Zaten şu anda içinde spikerlerin olduğu oyun dosyası her yerde paylaşıldı yani sadece spiker dosyasını kuramıyorsanız oyunu en baştan illegal yerlerden indirip öyle oynayın..

Son mesajlar

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Geri