• Arkadaşlar Discord erişim yasağı nedeniyle şu anda discord sunucumuza erişim sağlayamazsınız.

FINAL FANTASY VII REBIRTH - Türkçe Yama [☆Emre]

Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar (Toplam: 1, Üyeler: 0, Misafirler: 1)

☆Emre

Moderatör
Yönetici
Çevirmen
F7itbv0a0AAYwEt.jpeg

FINAL FANTASY VII yeniden yapım üçlemesinin ikinci oyunu
Mako'nun Şehri Midgar'dan kaçtıktan sonra Cloud ve arkadaşları kaderin sınırlarını aşıyor ve bilinmeyen çorak topraklara adım atıyor.
Birçok özelliğe sahip geniş bir dünyanın yanı sıra, ilgi çekici noktaları özgürce keşfetmek için chocobos üzerinde tarlalarda koşacağınız yeni bir hikaye sizi bekliyor.
Yaşam akışı varoluşun döngüsünü oluşturur, tüm yaşam gezegenden doğar ve hepsi onun kucağına geri döner. Ancak, uğursuz Shinra Elektrik Enerjisi Şirketi bu hayati yaşam enerjisini çeker ve “mako” adı verilen bir yakıt kaynağı olarak bolca harcar.

EKLENECEK.

Proje Yöneticisi
☆Emre

Çeviri
☆Emre

Test
☆Emre

Paketleme
☆Emre
Profesör Pikachu

Kurulum
İndirdiğiniz Rar dosyasının içindeki dosyaları oyunun yüklü olduğu klasöre atın.
"FINAL FANTASY VII REBIRTH-SinnerClownCeviri.exe" adlı Exe dosyasını açın.
"Gözat" butonuna basıp oyunun yüklü olduğu klasörü seçin.
Kur butonuna basıp kurulumun tamamlanmasını bekleyin.
Kurulumdan sonra oyuna girebilirsiniz.

UYUMLU SÜRÜM
Steam
Korsan
Epic Games

NOT
OYUNDA GÖRDÜĞÜNÜZ HATALI\EKSİK YERLERİ DİSCORD VEYA TELEGRAM KANALIMIZDAN İLETİRSENİZ GEREKLİ DÜZENLEMELERİ YAPARIZ.

ÇEVİRİ DEEPL İLE YAPILMIŞTIR.

ÇEVİRİ DEVAM EDİYOR.

demir arif 06

Destekçi Üye
Destekçi Üye
emre bey 4 gündür bekliyoruz artık oyundan soguyacam yama nasıl indircez paylasım yapmıssınız lakin indiremiyorum sinirden valla oyunu oynamıcam sılecem artık o raddeye geldimmm

sinnerclown

Yönetici
Yönetici
emre bey 4 gündür bekliyoruz artık oyundan soguyacam yama nasıl indircez paylasım yapmıssınız lakin indiremiyorum sinirden valla oyunu oynamıcam sılecem artık o raddeye geldimmm
çeviri devam ediyor yazıyor dostum daha link koyulmadı.

Son mesajlar

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Geri