09:05:00

For The King Türkçe Yama

Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar (Toplam: 1, Üyeler: 0, Misafirler: 1)

Dede00

Usta
TRYama Porter

ss_7c4494f88f7b9b50848df3345b135a24e8efdc05.1920x1080.jpg

bilgi.gif

For The King​

Kral öldü, kimliği bilinmeyen bir saldırgan tarafından öldürüldü. Bir zamanlar huzurlu olan Fahrul krallığı şimdi kaos içinde.

Başka çare kalmayan ve imkânlarının sınırlarını aşan kraliçe, ülkesinin vatandaşlarına ayaklanıp yaklaşan felaketi durdurmaya yardım etmeleri için çaresiz bir çağrıda bulundu. Acımasız doğa koşullarına göğüs gerecek, kötü yaratıklarla savaşacak, denizleri aşacak ve karanlık yeraltı dünyasına dalacak mısın? Senden önce kimse bu yolculuktan geri dönmedi. Kaosa son verecek kişi siz olabilir misiniz?

For The King, strateji, JRPG savaşı ve Roguelike unsurlarının zorlu bir karışımıdır.
Eşsiz Zar Atma Esprili Savaş Sistemi

Saldırılar ve özel yetenekler için eşsiz bir slot sistemi kullanarak hızlı tempolu ve acımasız sıra tabanlı savaşlarda bir grup olarak savaşın ve ölün. Yaralarınızı iyileştirmek ve hastalıklarınızı tedavi etmek için güvenilir piponuz için otlar bulun ve toplayın. Güvenli kamplar kurun veya gece karanlığının getirdiği dehşetle yüzleşin.
Rogue-lite Tekrar Oynanabilirlik

Her oyun, prosedürel olarak oluşturulan haritalar, görevler, ganimetler ve üstesinden gelmeniz gereken olaylarla benzersiz hale getirilir. Oyunlar arasında Lore'u kullanarak Silahlar, Öğeler, NPC'ler, Sınıflar, Olaylar ve daha fazlasını satın alın!
Birden fazla oynama şekli

Tek oyunculu, yerel işbirliği veya çevrimiçi işbirliği modlarında oynayın. Partinizi bölerek daha geniş bir alanı kapsayın veya korunmak için bir arada kalın! Sağlam bir strateji, hayat ve ölüm arasındaki farkı belirleyebilir.
Çok sayıda ek içerik

For The King, Dungeon Crawl, Frozen Expanse Adventure, Gold Rush Un-Cooperative Mode, Into The Deep ve daha fazlası dahil olmak üzere tüm yayınlanmış genişletme içeriklerini içerir!
Unutma maceracı, bunu zenginlik veya şöhret için değil, köyün, krallığın, For The King için yapıyorsun!

Translated with DeepL.com (free version)

goruntuler.gif

1.PNG

2.PNG

3.PNG

4.PNG

bilgi.gif

Proje Yöneticisi
Dede
Swatalk

Çeviri
Dede
Swatalk

Test
Yapılmamıştır.

Paketleme
Dede

Font
Dede

Özel Teşekkür
Swatalk

UYUMLU SÜRÜM
v1.1.00.11.330

,

Yamanın doğru şekilde çalışması için UYUMLU SÜRÜM OLMASI GEREKMEKTEDİR...
indir.gif

YAMA LİNKİ

Gizli içerik
Bu içeriği görüntülemek için, konuyu sağ alttan beğenmelisiniz.

UYUMLU SÜRÜM LİNKİ

Gizli içerik
Bu içeriği görüntülemek için, konuyu sağ alttan beğenmelisiniz.

Güncel Sürüm

Uyumlu sürüm Linki

Ekli dosyalar

• download.jpg
    download.jpg
    11 KB · Görüntüleme: 88
Son düzenleme:

sercans

Çaylak
Direkt epic games içerisindeki oyuna yamayı kurmaya çalıştığımda açılırken lisans yok hatası verdi. Bu konuda yardımcı olabilecek var mı?

Hiko---TR

Çaylak
Türkçe yamayı en güncel sürüme uyarladım ve yeni eklenen metinleri türkçeleştirdim. Oyunun zorluk ayarında normal ve usta zorluk seviyelerinin ikisinde de usta yazıyordu onu düzelttim eğer başka bir sorun gördüyseniz yazabilirsiniz düzeltmeye çalışırım, konu sahibi bana ulaşırsa güncel yamayı konuya ekleyebiliriz

PartyCat

Çaylak
Türkçe yamayı en güncel sürüme uyarladım ve yeni eklenen metinleri türkçeleştirdim. Oyunun zorluk ayarında normal ve usta zorluk seviyelerinin ikisinde de usta yazıyordu onu düzelttim eğer başka bir sorun gördüyseniz yazabilirsiniz düzeltmeye çalışırım, konu sahibi bana ulaşırsa güncel yamayı konuya ekleyebiliriz
link lütfen

Tenka

Çaylak
sürüm uyumlu
banada linki atabilir misin kral?

Tenka

Çaylak

Buyur hocam.
Bir sıkıntı görürsen, şuranın doğru çeviri şu şekilde gibi bir önerin olursa DM atabilirsin
Yamayı epic games ile denedim, steamde denemedim deneyip geri döüş sağlayan olursa makbule geçer
şimdi steam üzerinden yamayı deniyorum Hocam, karakter seçim ekranı sizin attığınız yamada geldi ve bir sorun görünmüyor şuan için. herhangi bir sorun olursa geri dönüş yapacağım, paylaşım ve emeğiniz için teşekkür ederim <3

Son mesajlar

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Geri