09:05:00

Heavy Rain Türkçe Yama

• Konbuyu başlatan atessivas
  • Başlangıç tarihi

Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar (Toplam: 1, Üyeler: 0, Misafirler: 1)

A

atessivas

Guest
1759851998118.png

Sayısız dönüm noktasıyla dolu sürükleyici bir psikolojik gerilimi yaşayın. "Origami Katili" olarak bilinen bir cani için dört günlük gizem ve gerilim dolu bir av başladı. Katile bu isim, cinayetlerinden sonra suç mahalline bıraktığı ölümü çağrıştıran katlanmış kağıtlar bıraktığı için verilmiş. Her biri kendi ipuçlarına ve farklı motivasyonlara sahip dört karakter, katili yeni kurbanını öldürmeden yakalamak için umutsuzca çabalıyor.

Yapacağınız her seçim hikayeyi kökünden değiştireceğinden ve hatta kimin yaşayıp kimin öleceğini etkileyeceğinden, hızlı düşünmeli ve hızlı harekete geçmelisiniz.

Bu hikayenin nasıl biteceği tamamen size bağlı.

Proje Yöneticisi
atessivas

Çeviri
atessivas
Profesör Pikachu

Test
atessivas

Paketleme

Evin

Font
CidQu

Kurulum
İndirdiğiniz Rar içerisindeki Resources klasörünü oyunun ana dizinine atın ve değişiklik onayını kabul edin.

UYUMLU SÜRÜM
TÜM SÜRÜMLER

NOT
Yama el çevirisidir.

Gizli içerik
Bu içeriği görüntülemek için, konuyu sağ alttan beğenmelisiniz.

Gizli içerik
Bu içeriği görüntülemek için, konuyu sağ alttan beğenmelisiniz.

Moderatör tarafında düzenlendi:

ocean

Destekçi Üye
Teşekkürler bayılıyorum bu oyunada bir başlayamadım şöyle hikayeyi şekillendirebildigimiz oyunları seviyorum tüm emekleriniz için teşekkürler demem oki hayat kısa uzun zamandır hastalıkla ugraşiyorum sağlıktan başka önemli bir şey yok bugünün işimi yarına bırakmayın çünkü yarına garantimiz yok şimdi ayağa kalkıp tekrar oyun oynamayı istiyorum yavaş yavaş kendime geliyorum çok teşekkürler :)

A

atessivas

Guest
Teşekkürler bayılıyorum bu oyunada bir başlayamadım şöyle hikayeyi şekillendirebildigimiz oyunları seviyorum tüm emekleriniz için teşekkürler demem oki hayat kısa uzun zamandır hastalıkla ugraşiyorum sağlıktan başka önemli bir şey yok bugünün işimi yarına bırakmayın çünkü yarına garantimiz yok şimdi ayağa kalkıp tekrar oyun oynamayı istiyorum yavaş yavaş kendime geliyorum çok teşekkürler :)
Çok geçmiş olsun, tez zamanda sağlığınıza kavuşursunuz İnşallah.

hakoyeto

Destekçi Üye
Destekçi Üye
Harikasınız yama çok güzel .steam deckte de çalıştı mis gibi .bu oyunu çok merak ediyordum .

soundmatters

Destekçi Üye
Destekçi Üye
Yama çalışıyor , şu oyun için ps3 alıp 2-3 defa bitirip ps3 ü satmıştım hey gidi günler. Bir kere de türkçe olarak eşlik edelim Ethan'ın hikayesine. Nexus modda oyunun görsellerini nispeten iyileştiren bir kaç güncel mod var isteyen bakabilir. Elinize sağlık teşekkür ediyorum.

Asln9416

Destekçi Üye
Destekçi Üye
Ellerinize sağlık, teşekkür ederim.Bana göre en iyi hikayeye sahip oyunlardan biri budur.

tunahan43

Çırak
gerçekten çok teşekkürler şu oyunu oynaması ne zordu ya malum gruptaki ücretli yama bile çalışmadı bende kaspersky hemen siliyordu sanırsam bu oyun ve yamayı sorunsuz listesine almam lazımmış pek anlamadığım için yapamamıştım .ama sizdeki yamada tek sorun çıkmadı sonunda da quantic dreamıns en iyi oyunlarından birini bitirdim .kesinlikle deneyin efsane oyundur .

Son mesajlar

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Geri