-
Öne çıkan konu
Merhaba tekrar deneyinMerhaba. Destekçi Üye olmak için linke tıkladığımda hata veriyor. Nasıl destekçi üye olabilirim acaba?
Merhaba tekrar deneyinMerhaba. Destekçi Üye olmak için linke tıkladığımda hata veriyor. Nasıl destekçi üye olabilirim acaba?
Not olarak yazdığım dosyaları silin. Oyunun saçma sapan bir şekilde bir sürü farklı paketi var. Biz her şeyi içeren deluxe sürümü için yama yaptık ama deluxe sürümünün de farklı versiyonları olduğundan yama bazı oyuncularda hataya sebep oluyor.Arkadaşlar bana nolur dönün bu yama deluxe versiyonunda oyundan atıyo beni nasıl çözcem
Hiçbir bölümde oyundan atma sorunu yok. Bizzat test ettim tüm bölümleri. Eski yamayi yükledi iseniz kaldırın. Dosya doğrulama yapıp bu yamayı yukleyin ve oyununuzun tüm DLC leri icerip icermedigini kontrol edin.Merhaba sudaki gölgeler bölümün de oyundan atıyor da bakabilir misiniz
Eski türkçe yama yüklü olduğu için atıyormuş teşekkür ederim doğrulama yaptım çözüldü.Hiçbir bölümde oyundan atma sorunu yok. Bizzat test ettim tüm bölümleri. Eski yamayi yükledi iseniz kaldırın. Dosya doğrulama yapıp bu yamayı yukleyin ve oyununuzun tüm DLC leri icerip icermedigini kontrol edin.
Eski yamayı tamamen silmeniz gerekli. Yamada sorun yok.ÇALIŞIYOR FAKAT GÖREVE GİRERKEN OYUN ÇÖKÜYOR TEMİZ KURULUM YAPTIM AMA SUDAKİ GÖLGELER GÖREVİNE GİRERKEN DONUP KAPANIYOR OYUN
Yamada sorun yok eski yamaya ait tüm dosyaları silin.hitman 2 sudaki gölgeler görevini yama açmıyor
Muhtemelen farklı bir oyun sürümüne sahipsiniz. Yamada sorun yok.Öncelikle elinize sağlık. Steam Deluxe sürümüne sahip olmama rağmen oyun açılırken kapanıyor. Eski yama kırıntısı vs vardır diye oyunun dosyalarını silip tekrar yükledim. Aynı şekilde yine kapandı. Notta yazan iki dosyayı silince oyun açılıyor. Ama oyun içindeki textlerin karşılığı [XXX_XXX_XXXX] diye gözüküyor. Bu iki dosyayı tekrar kontrol etmeniz mümkün müdür?