HITMAN World of Assassination (3.230) Türkçe Yama

Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar (Toplam: 1, Üyeler: 0, Misafirler: 1)

sinnerclown

Yönetici
Yönetici

atessivas

Moderatör
Yönetici
Arkadaşlar bana nolur dönün bu yama deluxe versiyonunda oyundan atıyo beni nasıl çözcem
Not olarak yazdığım dosyaları silin. Oyunun saçma sapan bir şekilde bir sürü farklı paketi var. Biz her şeyi içeren deluxe sürümü için yama yaptık ama deluxe sürümünün de farklı versiyonları olduğundan yama bazı oyuncularda hataya sebep oluyor.

kaanagaa

Çaylak
ÇALIŞIYOR FAKAT GÖREVE GİRERKEN OYUN ÇÖKÜYOR TEMİZ KURULUM YAPTIM AMA SUDAKİ GÖLGELER GÖREVİNE GİRERKEN DONUP KAPANIYOR OYUN

Öncelikle elinize sağlık. Steam Deluxe sürümüne sahip olmama rağmen oyun açılırken kapanıyor. Eski yama kırıntısı vs vardır diye oyunun dosyalarını silip tekrar yükledim. Aynı şekilde yine kapandı. Notta yazan iki dosyayı silince oyun açılıyor. Ama oyun içindeki textlerin karşılığı [XXX_XXX_XXXX] diye gözüküyor. Bu iki dosyayı tekrar kontrol etmeniz mümkün müdür?

atessivas

Moderatör
Yönetici
Öncelikle elinize sağlık. Steam Deluxe sürümüne sahip olmama rağmen oyun açılırken kapanıyor. Eski yama kırıntısı vs vardır diye oyunun dosyalarını silip tekrar yükledim. Aynı şekilde yine kapandı. Notta yazan iki dosyayı silince oyun açılıyor. Ama oyun içindeki textlerin karşılığı [XXX_XXX_XXXX] diye gözüküyor. Bu iki dosyayı tekrar kontrol etmeniz mümkün müdür?
Muhtemelen farklı bir oyun sürümüne sahipsiniz. Yamada sorun yok.

Son mesajlar

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Geri