Notta belirtilen dosyaları silin.Eski yamayı sildim ama yeni yamayı kurduğumda oyunu açtığım gibi geri kapanıyor. Oyun son sürüm Steam üzerinden oynuyorum Deluxe Edition'a sahibim bütün DLC'ler var.
O dosyaları silince oyun açıldı. Ama neden silmem gerekti ki bütün DLC'ler var bende. Garip neyse elinize sağlık.Notta belirtilen dosyaları silin.
Hangi modu kurmaya çalışıyorsunuz? Link atın inceleyeyim.Bir sorun var. Türkçe yama kuruluyken oyun modlanmıyor. Eski yamada oyuna mod kurabiliyorduk ama bu yamada mod kurulmuyor. Mod kurulunca yama çalışmıyor. Düzeltebilir misiniz?
Modları tek tek denemedim hepsini direk kurdum ama kullandığım modlar:Hangi modu kurmaya çalışıyorsunuz? Link atın inceleyeyim.
Tek tek bakamam. Hangi modun sorun çıkardığını bulursanız bakmaya çalışırım. Özellikle (varsa) packagedefinition.txt içeren modları kontrol edin.Modları tek tek denemedim hepsini direk kurdum ama kullandığım modlar:
All Keypad Codes Work, Extrea Loadout Slots, Lighting Ultimate, Lockable Doors, Reality Control, Rogueless Freelancer gibi modlar. Bu modları Nexus Mods üzerinden buldum. Bu tür 15-16 mod kurulu.
Yamada sorun yok muhtemelen farklı bir oyun sürümüne sahipsiniz. Veya eski yamayı silmediniz.Hayırlı akşamlar oyuna giriyorum herhangi bir mape girmeye çalıştığımda oyundan atıyor yamayı silince girebiliyorum.
Sanırım tek yolu var: Oyunun tüm içerikleri olan woa deluxe sürümünü edinmek.bu bahsedilen 2 dosyayı sildiğimiz için sanırım oyunun kimi yerleri türkçe olma özelliğini kaybediyor. genel olarak yine türkçe tabi ama bir yolu yordamı olsa ne iyi olurdu..
Oyun sürümümü bu: 3.230.0, görselde de paylaştım. Bahsettiğim duruma ait de birkaç görsel bırakıyorum.Muhtemelen farklı bir oyun sürümüne sahipsiniz. Yamada sorun yok.
Bakın ne güzel kendi ağzınızla diyorsunuz eksik DLC var diye. Notu okuyun Allah rızası için.Oyun sürümümü bu: 3.230.0, görselde de paylaştım. Bahsettiğim duruma ait de birkaç görsel bırakıyorum.
Son çıkan DLC ile Görünüm DLC leri yok sadece.
Ben notu okuduğumda Deluxe kısmını gördüm, Tüm DLCler kısmını görmedim. Yakın zamanda güncellenmiş olabilir mi not?Bakın ne güzel kendi ağzınızla diyorsunuz eksik DLC var diye. Notu okuyun Allah rızası için.