HITMAN World of Assassination (3.230) Türkçe Yama

Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar (Toplam: 1, Üyeler: 0, Misafirler: 1)

kutilitto

Çaylak
Admin selam merhabalar çok bıkmışsın farkındayım özür dilerim.Ama ben de sudaki gölgeler bölümünde çökme yaşıyorum hitman woayı steamden ücretsizken aldım ve part 1 one ve part upgrade paketlerini satın aldım 3200 sürümü aşırı güzeldi fakat sudaki gölgeler kısmında çöküş yaşadım malesef ki 3230 yamasınıda başarılı şekilde yaptım fakat yine aynı şekilde çökme alıyorum steam dosyalarını doğruladım sonra yamayı runtimeye attım ve dediğin dosyaları sildim oyun acılıyor yama mükkemmel ama sudaki gölgeler bölümü çöküyor benim satın aldığım paketler harici çevirmeye calısıyor diye mi böyle yapıyor acaba bir çözümüm var mı yoksa ben mi acaba gerçekten yanlıs yapıyorum doğruladım dosyaları ingilizce acıldı oyun sonra kapattım indirdiğim 3230 dosyalarını runtimeye attım ve dediğin dosyaları sildim oyun acılıyor ama çöküyor sudaki gölgeler bölümü

atessivas

Moderatör
Yönetici
@kutilitto evet haklısın gerçekten yamayı paylaştığıma pişman oldum o kadar bıktım. Son kez cevap veriyorum: Yama steamin verdiği ücretsiz sürüm ile uyumsuz DLC leri sonradan alsanız bile uyumsuz. WOA DELUXE sürümü yani full+full paket içinde her şeyin olduğu oyuna uyumlu yama.

kutilitto

Çaylak
@kutilitto evet haklısın gerçekten yamayı paylaştığıma pişman oldum o kadar bıktım. Son kez cevap veriyorum: Yama steamin verdiği ücretsiz sürüm ile uyumsuz DLC leri sonradan alsanız bile uyumsuz. WOA DELUXE sürümü yani full+full paket içinde her şeyin olduğu oyuna uyumlu yama.
Evet şimdi daha iyi anladım Ama sayenizde insanlar düzgün bir şekilde oyun oynuyor ingilizcem olmasına rağmen oyunu türkçe oynamanın verdiği tat his gerçekten çok güzel emeğinize bin kere sağlık bunu bence acıklamaya da yazın ki uğraşmayın inşallah hakkettiğin yere gelirsin dostum hakkında hayırlısı olsun ücretsiz de bile çok güzel şekilde oynuyorum sanırım sadece o bölüm bozuk o bölümüde ingilizce oynayacağım diğer bölümler de sorun olursa bile elinize cok cok sağlık sorunsuz oyunun tadını oraya kadar çok güzel çıkardım

selcukQ06

Çaylak
hitman 2 de sondan 2 bölümde oyunda atıyor çözüm ne acaba
Ekran görüntüsü 2025-07-06 032703.jpg

Son düzenleme:

kaanural

Çaylak
oyunumu EPIC tan HITMAN suikast dünysaı deluxe paket olarak aldım. Yazdığı gibi indiridğim dosyaları RUNTIME içine attım ama oyuna tıklayıp açtığımda siyah ekran geliyor sonra masaüstüne geri atıyor . Kaç kere denedim bu sorunu çözemiyorum. Yardımcı olur musunuz ? GÜNCELLEME : Şimdi şu açıklamada yazan iki dosyayı sildim ve oyuna girebildim . İnşAllah oyun esnasında filan oyundan atmaz. Ekstra bir şey yapmam gerekiyorsa lütfen yardımcı olunuz ?

Son düzenleme:

oguz999

Çaylak
SS atın lütfen. WOA Deluxe sürümü ile mi oynuyorsunuz birde?
İstihbarat kısmındaki bilgilerin çoğu ingilizce. Bazıları türkçe. Dediğiniz gibi iki dosyayı attım. 3.230 sürümü Hitman 3 deluxe ama korsan. Bende hitman 3 steam versiyonuda var ama 5 tane görev var gerisi pahalı diye almadım torrent indirdim. Oyunindir vip teki hitman 3 deluxe editon olandan indirdim

Ekli dosyalar

• Ekran görüntüsü 2025-07-06 141505.png
    Ekran görüntüsü 2025-07-06 141505.png
    1.9 MB · Görüntüleme: 19
  • Ekran görüntüsü 2025-07-06 141439.png
    Ekran görüntüsü 2025-07-06 141439.png
    1.8 MB · Görüntüleme: 18
  • Ekran görüntüsü 2025-07-06 141429.png
    Ekran görüntüsü 2025-07-06 141429.png
    1.7 MB · Görüntüleme: 16
  • Ekran görüntüsü 2025-07-06 141355.png
    Ekran görüntüsü 2025-07-06 141355.png
    1.4 MB · Görüntüleme: 18
İstihbarat kısmındaki bilgilerin çoğu ingilizce. Bazıları türkçe. Dediğiniz gibi iki dosyayı attım. 3.230 sürümü Hitman 3 deluxe ama korsan. Bende hitman 3 steam versiyonuda var ama 5 tane görev var gerisi pahalı diye almadım torrent indirdim. Oyunindir vip teki hitman 3 deluxe editon olandan indirdim
bendede aynı burası çevrilmedi mi ?

Son mesajlar

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Geri