09:05:00

𝐊𝐈𝐋𝐋𝐄𝐑 𝐈𝐒 𝐃𝐄𝐀𝐃 𝐍𝐈𝐆𝐇𝐓𝐌𝐀𝐑𝐄 𝐄𝐃𝐈𝐓𝐈𝐎𝐍 TÜRKÇE YAMA İSTEK

Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar (Toplam: 1, Üyeler: 0, Misafirler: 1)

Maverick1514

Çırak
MV5BNDFkYTNiYjctNWFmZS00MmFjLThmMzQtYjNhZTI3MjRkMmIxXkEyXkFqcGc@._V1_.jpg

OYUN FARKLILIĞIYLA VE RENKLİ FANTASTİK DÜNYASIYLA, SON OLARAK HİKAYESİ İLE OYUNCULARI İÇİNE ÇEKECEKTİR. TÜRKÇE YAMA YAPILMASI GEREKEN NADİR OYUNLARDAN BİRİDİR .

Son düzenleme:

Maverick1514

Çırak
Donanım Haber sitesinde de bu oyuna talip çıktı , ben SinnerClown'a güveniyorum bu oyunu kısa süre içinde çevirecektir.

Maverick1514

Çırak
Oyunu bulamadım indirmek için.
Ben size oyunları yollarım olur mu ? , ya da siz de indirebilirsiniz. Skidrow & Reloaded sitesinde mevcut oradan iniyor, hatta oyunların altında bir sürü indirme linkleri var orada, indirme şekli de şöyle; bağlantının üstüne tıklayıp yeni sekmede aç dediğiniz zaman oyunu indirebiliyorsunuz . Benim size söylediğim istekte bulunduğum oyunların hepsi de orada mevcut .

Son düzenleme:

cemyksl2007

Çaylak
spider man shattered dimensions türkçe yama olması şart oyunun bilinmeme sebebi türkçe yama olmaması lütfen şu oyuna türkçe yama yapın parası neyse vereyim

timucin

Çırak
Oyunu bulamadım indirmek için.
Elamigos tekrar hazırlamış oyunu 7 gb civarı boyutu. İaterseniz iç dosyaların fotosunu yollayabilirim hangi klasörolduğu belliyde. Bu arada yaklaşk 10 senedir bekletiyorum oyunu elimde türkçe olursa çok memnun olacağım zaten siteyede ilk istek açan bendim herhalde şimdiden teşekkürler

sinnerclown

Yönetici
Yönetici
Elamigos tekrar hazırlamış oyunu 7 gb civarı boyutu. İaterseniz iç dosyaların fotosunu yollayabilirim hangi klasörolduğu belliyde. Bu arada yaklaşk 10 senedir bekletiyorum oyunu elimde türkçe olursa çok memnun olacağım zaten siteyede ilk istek açan bendim herhalde şimdiden teşekkürler
Link atarmisiniz

sinnerclown

Yönetici
Yönetici

Son mesajlar

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Geri