09:05:00

METAL GEAR SOLID V: PHANTOM PAIN / METAL GEAR SOLID V GROUND ZEROES TÜRKÇE YAMA

Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar (Toplam: 1, Üyeler: 0, Misafirler: 1)

BEYAZ_KURT

Çaylak
Selamun aleyküm
MGS:V PHANTOM PAIN İLE / MGS:V GROUND ZEROES sinnerclow ekibi tarafından yamalanmasınısı istiyorum ben
bu oyun seven birisi olarak kendi ana dilimin barıdırılmasını istiyorum daha önceden başka sitelereden denediğim yamalar
Traslate çeviri olduğu için pek özen gösterilmemiş oyunun bazı yerleri türkçe bazı yerleride ingilizce.
Kısaca sinnerclown ekibine bir ricamdır ben ve benim gibi bu oyunu sevenler için bu oyunu bir göz atıp elden geçirmenizi ricada bulunuyorum.

efe32423

Çaylak
@sinnerclown Hocam selam, ben sitede aratınca açamıyorum siteyi herhalde destekçi üye falan olmam lazım. Yanlış hatırlamıyorsam bi süre sonra yama bedava oluyor diye biliyorum, bu da öyle mi? Öyleyse ne zaman açılır? Dediğim yama MGS V.

A

atessivas

Guest
@sinnerclown Hocam selam, ben sitede aratınca açamıyorum siteyi herhalde destekçi üye falan olmam lazım. Yanlış hatırlamıyorsam bi süre sonra yama bedava oluyor diye biliyorum, bu da öyle mi? Öyleyse ne zaman açılır? Dediğim yama MGS V.
MGSV uzun bir süre destekçi üyelere özel olarak kalacak. Test aşamasında şuanda. Bizzat kendim tek tek düzenleme yapıyorum.

Son mesajlar

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Geri