09:05:00

Mortal Kombat XL Klavye Ayarlama Sorunu

Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar (Toplam: 1, Üyeler: 0, Misafirler: 1)

scorpionsubzero

Çırak
Ben küçüklüğümden beri mortal kombat la büyüdüm ta atari salonu zamanlarından beri mortal kombat la street fighter la tekken le büyüdüm kendimi övmeyi pek sevmem ama dövüş oyunlarında çok yetenekliyim dövüş oyunlarını çok da güzel oynuyorum mortal kombat komplete edition bende var klavyede tuşları istediğim gibi de ayarladım mortal kombat xl de bende var ama klavyede tuşları istediğim gibi ayarlayamadım oyun buna izin vermiyor yön tuşlarını w a s d tekme yumruk gard da sağda num lock tuşlarına ayarlamak atamak istiyorum ama oyun buna izin vermiyor şu anda başka oyuncu tarafından kullanılıyor diyor ama kimin kullandığını sölemiyor şaka bi yana mortal kombat xl yi ayarlayamadım ben game pad le joystikle oynayamıyorum haraketler kombolar game pad le joystcikle düzgün çıkmıyor yapılmıyor güzel oynayabilmem için ya klavye olacak yada arcade kolu olması gerekiyor şunu sormak istiyorum size arkadaşlar mortal kombat xl de mortal kombat komplete edition gibi tuşları klavyede istediğim gibi ayarlayabilirmiyim böyle bir program vs bişey var mı yardımlarınız için şimdiden teşekür ederim
mk 9 komplete edition.jpg

mk.jpg

MK10 2023-10-01 23-45-05-57.jpg

MK10 2023-10-01 23-55-59-46.jpg

Son düzenleme:

sinnerclown

Yönetici
Yönetici
Aleyküm selam bence şöyle çözebilirsin bütün tanımlı tuş atamalarını default yapabilirsin.Sonra istediğin gibi tanımlayabilirsin.

scorpionsubzero

Çırak
Aleyküm selam bence şöyle çözebilirsin bütün tanımlı tuş atamalarını default yapabilirsin.Sonra istediğin gibi tanımlayabilirsin.
Teşekkür ederim kardeşim güzel yorumun için o söylediğini de denedim ama olmuyor klavyede tuşları değiştirmene atama yapmana oyun izin vermiyor ya aslında oyunda bir klavye ayarı var fakat klavyeyi istediğin gibi özgürce ayarlıyormuyorsun şaka gibi sırf bu yüzden silecem oyunu ya bu oyunu piyasaya çıkarırken düşünmeleri gerekmezmiydi herkez game pad le joystikle oynayabilecek mi acaba bunu düşünmeleri gerekmezmiydi mortal kombat 9 kompete edition u klavye yi tuşları istediğim gibi ayarladım klavyede bile 17 li kombo yapıyorum adamların içlerinden geçiyorum ama bu mortal kombat xl de klavyeyi kendime göre ayarlamama oyun izin vermiyor

Son düzenleme:

scorpionsubzero

Çırak
Arkadaşım şu oyunu bir doya doya zevkle oynayamadım ya ne kadar gıcık bir oyun yapmışlar oyunda klavye ayarı var fakat tuşları istediğin gibi özgürce ayarlıyamıyorsun oyun buna izin vermiyor böyle bir saçmalık var mı ya anahtar bağlanmıyor şu anda başka bir oyuncu tarafından kullanılıyor diyor ama kim tarafından kullanıldığını açıklamıyor :)çok da bir şey istemedim ya yön tuşlarını W A S D tekme yumruk gardı da sağdaki numlock tuşlarına ayarlamak istiyordum arcade kolu gibi yani ama olmuyor bi günceleme yapıp da şunu düzeltmediler gitti arkadaşım ya bi ayarlayabilsem var ya o tıpkı mortal kombat komplete edition oynadığım gibi klavyede bile uzman zorluk seviyesiinde bile adamların içlerinden geçecem ama :) ;)
MK10 2023-10-01 23-55-59-46.jpg

Son düzenleme:

Son mesajlar

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Geri