09:05:00

Mystery Detective Adventure 1 Collector's Edition Türkçe Yama

Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar (Toplam: 2, Üyeler: 0, Misafirler: 2)

MaykılCo

Çaylak
Mystery Detective Adventure (Serinin ilk oyunu), ünlü geliştirici FIVE-BN GAMES tarafından hazırlanan, macera, dedektiflik ve Gizli Nesne Bulmacası (GNB) türlerini harmanlayan popüler bir yapımdır.

Genel Bakış ve Hikaye​

Oyun, akademiden henüz yeni mezun olmuş çiçeği burnunda özel bir dedektifin gözünden oynanır. Gizemli ve fantastik unsurlarla harmanlanmış bu dünyada cinayetler, hırsızlıklar ve dolandırıcılıklar devam etmekte; resmi makamların çözmekten çekindiği karmaşık vakalar ise size kalmaktadır.

Oyunda birbiriyle bağlantılı veya bağımsız 3 ana vaka çözülmeyi bekler:

1. Farklı Şehirler ve Garip Olaylar: Her vakada farklı bir kasabaya/şehre seyahat eder, yerel halkla görüşür ve çelişkili ifadeleri ayıklamaya çalışırsınız.
  2. Gizemli Olaylar: Doğaüstü veya ürkütücü olayların arkasındaki gerçek failleri bulmak için kanıt toplamanız gerekir.

Oynanış Özellikleri​

• Gizli Nesne Bulmacaları (GNB): Çevreyle etkileşime girerek ipuçları toplama ve özel nesne arama sahneleri.
  • Çeşitli Mini Oyunlar: Kapı kilitlerini açma, mekanizmaları tamir etme, şifre çözme ve mantık bulmacaları gibi zengin çeşitlilik.
  • Envanter Etkileşimi: İncelediğiniz ve topladığınız eşyaları (inventory items) birleştirerek veya belirli araçları doğru yerlerde kullanarak ilerleme mekaniği.
  • Koleksiyon Öğeleri ve Başarımlar: Sahnelere gizlenmiş özel koleksiyon parçaları (collectible) ve morphing (şekil değiştiren) nesneler.

1.jpg

2.jpg
5.jpg
4.jpg
3.jpg

Türkçe yama bana aittir. Gizli nesne oyunlarına kendim için yaptığım yamaları sizlerle paylaşmayı düşünüyorum.

İndirdiğiniz rar dosyasını çıkardıktan sonra
Strings.xml dosyasını, oyunun kurulu olduğu klasöre gidip orada bulunan data.pak dosyasını winrar ile açın data/localisation/en/texts içine sürükleyip bırakın. winrar penceresine onay vermeden önce Güncelleme modu "ekle ve değiştir"
yapın tamam deyin. Orjinal dosyanın yedeğini almayı unutmayın.

NOT : Oyunun 2. de çıktı. Resmi olarak ikinci oyunda türkçe dil mevcut. Beğenirseniz 2. oyunuda oynarsınız. İyi oyunlar dilerim.

Son düzenleme:

Son mesajlar

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Geri