09:05:00

Nfs unbound açılmama hatası

Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar (Toplam: 1, Üyeler: 0, Misafirler: 1)

SnoWirtz69

Çaylak
nfs unbound vol7 yamasını indirip kurdum, palace edition sürümüne yaptım yamayı oyun açılmıyor. nasıl düzeltebilirim acep

lazenes

SinnerClownCeviri CEO
Yönetici
Destekçi Üye
oyun Steam - Epic Games EA Desktop ile çalışmakta siz hangi paltform üzerindne kullanıyorsunuz

SnoWirtz69

Çaylak
dosyaları rardan çıkarıp oyunun kurulı olduğu yere yapıştırdım. oyunu bikez açtım ama hikayede oyun kaydetmedim (yamayı yapmadan önce). oyunu başlat diyince oyun ekranı gelmiyor, ea gamese giriş yapmıyor ama görev yöneticisinde oyun çalışıyo gözüküyo

SnoWirtz69

Çaylak
oyun Steam - Epic Games EA Desktop ile çalışmakta siz hangi paltform üzerindne kullanıyorsunuz
dosyaları rardan çıkarıp oyunun kurulı olduğu yere yapıştırdım. oyunu bikez açtım ama hikayede oyun kaydetmedim (yamayı yapmadan önce). oyunu başlat diyince oyun ekranı gelmiyor, ea gamese giriş yapmıyor ama görev yöneticisinde oyun çalışıyo gözüküyo

tunahan43

Çırak
güncel sürümlerde maalesef çalışmıyor bende denedim yamayı silip denedim çalışıyor umarım güncellenir yama bildiğim kadarıyla korsan sürümü yok orjinalde de önceki sürümlere dönmeyi bilmediğimden ingilizce oynamıştım .

Son mesajlar

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Geri