Nintendo Switch Oyunlarında Çeviri Yapmak

Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar (Toplam: 1, Üyeler: 0, Misafirler: 1)

nintendocy

Çaylak
Merhaba, Nintendo Switch oyunları için çeviri yapmak istiyorum bu konuda yardımcı olabilecek var mı? Oyun dosyalarına nasıl erişeceğim Atmosphere içine atılacak dosyaları nasıl oluşturabilirim? Bu konuda yardımcı olursanız sevinirim, ufak bir hobi olarak yapmak istiyorum.

Davetsiz57

Çaylak
Bir ara ben de merak saldım bu işe, bir sürü farklı Tools indirdim bilgisayarıma fakat ne yazılım konusunda bilgim var ne de bu araçların nasıl kullanılacağına dair bilgim var. Bu konuda Türkçe kaynak yok denilecek kadar az olduğundan ben de bu işten vazgeçmek zorunda kaldım. Bu işte Ruslar çok profesyoneller. Bazı Switch oyunlarında kendi dilleri bulunmamasına rağmen Rusça Altyazıyı bırakın Rusça Dublaj bile yapıyorlar oyunlara. Zaten her oyunun dil dosyaları farklı programlarla kodlandığından oyun yapımcıları yada yazılımcılar bunlara uygun program geliştirmedikçe oyuna yama yapmak o kadar zorlaşıyor. Hayal kırıklığına uğramanızı istemem ama kodlama bilginiz yoksa hiç bulaşmayın derim hocam, çünkü günlerce uğraşıp zamanınızı boşa harcarsınız benim gibi..

Son mesajlar

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Geri