09:05:00

Persona 4 Golden Türkçe Yama Çalışması

Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar (Toplam: 1, Üyeler: 0, Misafirler: 1)

bombacızeplin

Çaylak
Reloaded II'yi kurabilirseniz aşağıdaki linkten yamayı indirin. Reloaded II Launcherında +ya basıp persona 4ün kurulu olduğu yerden p4G.exe'sini seçiyorsunuz. Sonra yamayı Mods klasörüne atıp launcherdan tikleyip oyunu başlatmanız yeterli.

Daha tam gönderiyi yarın paylaşacağım. Şu anlık böyle oldu kusura bakmayın.

emeğine sağlık hocam

kyjazz

Çaylak
Reloaded II'yi kurabilirseniz aşağıdaki linkten yamayı indirin. Reloaded II Launcherında +ya basıp persona 4ün kurulu olduğu yerden p4G.exe'sini seçiyorsunuz. Sonra yamayı Mods klasörüne atıp launcherdan tikleyip oyunu başlatmanız yeterli.

Daha tam gönderiyi yarın paylaşacağım. Şu anlık böyle oldu kusura bakmayın.

eline emeğine sağlık hocam teşekkürler yama için

yosuew

Kalfa
hocam yama için teşekkürler fakat sosyal bağlar oyunda çok büyük bir yer tutuyor yamayı full paketlemeden önce onları tamamlarsanız çok daha iyi olur kac hafta sürerse sürsün

Ramomantikor

Çaylak
Hocam, hiç deneyen oldu mu build v.5111251
Ben çalıştıramadım. Yapabilen olduysa bu sürüme bir yardımcı olabilir mi lütfen. Xatab versiyonu için hocam.

hocam yama için teşekkürler fakat sosyal bağlar oyunda çok büyük bir yer tutuyor yamayı full paketlemeden önce onları tamamlarsanız çok daha iyi olur kac hafta sürerse sürsün
Benim niyetim de o yönde zaten ama sürekli çıkacak diyip erteleyince de bari olduğu gibi çıkartayım isteyen varsa oynasın dedim.

Rexan7z

Çırak
Sosyal bağlar persona için önemli yan teması zaten o haftaya veya artık ne zamana çıkacaksa o zamanı bekleriz

Aero143

Çaylak
Sosyal bağlar persona için önemli yan teması zaten o haftaya veya artık ne zamana çıkacaksa o zamanı bekleriz
hocam inşallah haftaya çıkar senin dedigin gibi ama sosyal bağlar olmadan persona zaten normal stratejik oyunlara dönüşür inşallah yakın yazamanda cıkmasını bekliyoruz

bjkarif

Çaylak
Öncelikle elinize sağlık. Switch portu da aynı zamanda mı çıkacak acaba?

Son mesajlar

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Geri