oncelikle elinize saglik ve tebrikler , tam yamayı da bekliyoruz ama bugun kurup denemek istedim de bahsettiğiniz launcher yoktu veya ben mi gozden kacirdim yardimci olabilir misinizReloaded II'yi kurabilirseniz aşağıdaki linkten yamayı indirin. Reloaded II Launcherında +ya basıp persona 4ün kurulu olduğu yerden p4G.exe'sini seçiyorsunuz. Sonra yamayı Mods klasörüne atıp launcherdan tikleyip oyunu başlatmanız yeterli.
Daha tam gönderiyi yarın paylaşacağım. Şu anlık böyle oldu kusura bakmayın.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
abi sizde oyunu aliverin yaBekleriz hocam sıkıntı yok ta, bu 32 bit denilen korsan sürüm için uyumlulukta yapabileceğimiz bir extra adım vesaire bir yol var mıdır. Yoksa desteklemediği için denemekten vazgeçmeli miyiz. İleriye dönük bir uyumluluk planınız var mıdır. Çalışmanız için teşekkür ederim
switche çıkaracak mısınız hocamReloaded II'yi kurabilirseniz aşağıdaki linkten yamayı indirin. Reloaded II Launcherında +ya basıp persona 4ün kurulu olduğu yerden p4G.exe'sini seçiyorsunuz. Sonra yamayı Mods klasörüne atıp launcherdan tikleyip oyunu başlatmanız yeterli.
Daha tam gönderiyi yarın paylaşacağım. Şu anlık böyle oldu kusura bakmayın.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
hocam bi yama cıksın switch de yapılırswitche çıkaracak mısınız hocam
Oyun Gamepass'te var. Bütçeniz yeterliyse 350 lira civarına yine Xbox'tan alabilirsiniz. 350 liraya dışarıda yemek bile yiyemiyoruz artık çok pahalı bir fiyat değil. Hele Persona 4 için göz kapalı verilecek bir ücret.Bekleriz hocam sıkıntı yok ta, bu 32 bit denilen korsan sürüm için uyumlulukta yapabileceğimiz bir extra adım vesaire bir yol var mıdır. Yoksa desteklemediği için denemekten vazgeçmeli miyiz. İleriye dönük bir uyumluluk planınız var mıdır. Çalışmanız için teşekkür ederim
steamde de indirim doneminde benzer fiyata dusuyo haberiniz olsunOyun Gamepass'te var. Bütçeniz yeterliyse 350 lira civarına yine Xbox'tan alabilirsiniz. 350 liraya dışarıda yemek bile yiyemiyoruz artık çok pahalı bir fiyat değil. Hele Persona 4 için göz kapalı verilecek bir ücret.
Korsan sürümdeki dosyalar nedir nasıldır şu an hiç bilmiyorum. Yapılabilir bir şeyse bakarım da en kötü ihtimalle emülatörden oynarsın.Bekleriz hocam sıkıntı yok ta, bu 32 bit denilen korsan sürüm için uyumlulukta yapabileceğimiz bir extra adım vesaire bir yol var mıdır. Yoksa desteklemediği için denemekten vazgeçmeli miyiz. İleriye dönük bir uyumluluk planınız var mıdır. Çalışmanız için teşekkür ederim
Teşekkürler hocam cevabınız için, çalışmalarınızda kolaylıklar dilerim. İyi günler.Korsan sürümdeki dosyalar nedir nasıldır şu an hiç bilmiyorum. Yapılabilir bir şeyse bakarım da en kötü ihtimalle emülatörden oynarsın.
Key sitelerinde persona 4 daha uyguna satılıyor bu arada. Hem de steam key veriyorlar.
hocam haftayı bekle sosyal bağlar geldimi zaten yamayı yapan arkadaş detaylı kurulumunu gösterirBen bu yama atma işini beceremedim yamayı uygulama mod olarak görmüyor detaylı bir şekilde anlatabilir misiniz ?
Bak önce Reloaded 2'yi resmi sitesinden kuracaksın. Daha sonra masaüstüne Reloaded 2 diye bir klasör gelecek. Klasörü açıp "Mods" klasörüne yamayı atacaksın. Sonra Reloaded 2 uygulamasını açıp, Reloaded 2'ye en alttaki "+" kısmından oyunu ekleyeceksin. Reloaded 2 menüsünde oyunun simgesi görünecek. Simgeye bir kere tıkladığında sağda bir menü açılıyor. Orada "p4gpcturkceyama..." diye başlayan yere tik atıp oyunu başlatacaksın. Gerekli şeyleri uygulama kendisi yapıyor zaten.Ben bu yama atma işini beceremedim yamayı uygulama mod olarak görmüyor detaylı bir şekilde anlatabilir misiniz ?
hocam yapan arkadaş en geç haftaya dedi haftaya gelicek sosyal bağlarumarım rahatsızlık vermiyorumdur hocam bir tarih var mı tahmini sosyal bağlarla ilgili?