quantumpunch
Usta
Persona 4 Golden Türkçe Yama
Sisli bir kasaba, akılalmaz seri cinayetlerle sarsılıyor! Yağmurlu gecelerde televizyon ekranlarında beliren gizemli “Geceyarısı Kanalı”yla bu kan dondurucu cinayetler arasında nasıl bir bağlantı olabilir? Bu sakin kasabada yaşayan bir grup genç, Personalarının gücünü kullanarak kendileriyle yüzleşiyor ve karanlıkta kol gezen katili arıyorlar!
EMEĞİ GEÇENLER
Proje Yöneticisi:
QuantumPunch
Çeviri:
QuantumPunch
Test ve Düzenleme:
QuantumPunch
Özel Teşekkürler:
Leit
ei8ht of wonderland
QuantumPunch
Çeviri:
QuantumPunch
Test ve Düzenleme:
QuantumPunch
Özel Teşekkürler:
Leit
ei8ht of wonderland
ÇEVİRİ DURUMU:
Ana Hikâye: %100
Sosyal Bağlar: %100
Diğer: %95
Sosyal Bağlar: %100
Diğer: %95
UYUMLU SÜRÜMLER:
STEAM
GAMEPASS
GAMEPASS
SWITCH YAMASI:
ÇOK YAKINDA...
KURULUM:
- Reloaded-II Kurulumu:
BuZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.tıklayarak Setup.exe’yi indirin ve çalıştırın.
Mod Yükleyici için gerekli her şey otomatik olarak kurulacaktır.
Ardından masaüstünüze Reloaded-II isimli bir klasör ile Reloaded-II simgeli kısayol eklenecektir ve Mod Yükleyici de otomatik olarak açılacaktır.
- Sol taraftaki + tuşuna basarak açılan pencerede oyunun kurulu olduğu yerdeki exe’yi seçiyoruz:
Steam Örnek Exe Yolu: "C:\SteamLibrary\steamapps\common\Persona 4 Golden\P4G.exe
Gamepass Örnek Exe Yolu: C:\XboxGames\Persona 4 Golden\Content\p4pc_DT_mc.exe
NOT: Gamepass exe’sini seçtiğinizde Reloaded-II küçük bir uyarı verecektir. Önemsiz bir uyarıdır, görmezden geliniz.
- Yama Kurulumu:
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.girin ve biraz aşağı kaydırın. Files başlığı altındaki “Reloaded II 1-Click Install’a” yazan yere tıklayın ve tarayıcıdaki “Reloaded-II açılsın mı?” uyarısını kabul edin.
NOT: Manuel kurmak isterseniz Download tuşuna basıp indirdiğiniz zip dosyasını tutup Reloaded-II’nin ortasındaki boşluğa fırlatabilirsiniz.
- Reloaded II üzerinde bir indirmeye başlayacaktır. İndirme tamamlandıktan sonra boş ekrana eklenen “Persona 4 Golden Türkçe Yama”nın başındaki – yazan kutucuğa tıklayıp + yapın. O kutucuğa tıklamanızla beraber yamanın çalışması için gerekli modlar indirilecektir. İndirme tamamlandığında “Launch Application” diyerek oyunu başlatabilirsiniz.
- NOT: İlk kez çalıştırdığınızda oyunun açılması -bilgisayarınıza bağlı olarak- beklenenden uzun sürebilir. Sonraki açışlarınızda bu sorun olmayacaktır.
NOT: Steam'den oynayan arkadaşlar, hesabınıza giriş yapmadan Reloaded-II üzerinden oyunu başlatamıyorsunuz. Aklınızda bulunsun.
- Diğer Modların Kurulumu:
Türkçe yama kurulumu bu kadardı. Şimdi açıp oynayabilirsiniz ancak size son bir tavsiyem var. Oyundaki sisleri çok daha kaliteli hâle getirenZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.modunu kurmanızı şiddetle tavsiye ediyorum. Bu modu da aynı mantıkla kuracaksınız. Yalnız, kurduktan sonra grafik ayarlarından Kontrastı 2 yapmayı unutmayın.
Başka modlara da bakmak isterseniz şu sayfadan bakabilirsiniz:Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Reloaded-II'nin İngilizce kurulum rehberine bakmak isterseniz:Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
SONSÖZ
İyisiyle kötüsüyle bu yama sürecini bitirdik arkadaşlar. Yama çalışmasının başlangıcından bu yana nereden baksanız 1.5 yıl geçti ama sonunda bu noktaya da geldik. Geçen 1.5 yılda kalbini kırdığım arkadaşlar olduysa onlardan özür diliyorum ve hâlâ burada yamayı sabırla bekleyen arkadaşlara da içtenlikle teşekkür ediyorum.
Kurulumun yeterli olmadığını düşünürseniz bir video da hazırlayabilirim ancak şu anki hâliyle kâfi gibi.
Oyun kıran hatalarla karşılaşırsanız veya iletişime geçmek isterseniz buradan yazabilir ya da discord üzerinden bana ulaşabilirsiniz.
Discord: QuantumPunch
Söyleyeceklerim bu kadar. Herkese iyi oyunlar diliyorum.
Kurulumun yeterli olmadığını düşünürseniz bir video da hazırlayabilirim ancak şu anki hâliyle kâfi gibi.
Oyun kıran hatalarla karşılaşırsanız veya iletişime geçmek isterseniz buradan yazabilir ya da discord üzerinden bana ulaşabilirsiniz.
Discord: QuantumPunch
Söyleyeceklerim bu kadar. Herkese iyi oyunlar diliyorum.
Son düzenleme: