bunu da çevirirseniz bu siteden iyisi yok
A artikbanlanmakistemiyorum Çaylak 15 Mar 2024 Öne çıkan konu #61 bunu da çevirirseniz bu siteden iyisi yok
hudson51 Çırak 19 Mar 2024 #63 Merakla bekliyorum. Şimdiden de ellerinize sağlık bu arada. Yama hakkında bir gelişme var mı diye sormak istedim.
Merakla bekliyorum. Şimdiden de ellerinize sağlık bu arada. Yama hakkında bir gelişme var mı diye sormak istedim.
A artikbanlanmakistemiyorum Çaylak 20 Mar 2024 #65 Bekleyiş sürüyor. Bu arada anime kısımları çevrilmeyecek mi? Onların çevrilebildiğini düşünüyorum...
Y YusufMetin Çaylak 13 Nis 2024 #71 Mükemmel olur bu tarz bir oyun oynamak istiyordum birbirinin aynısı oyunlardan gına geldi artık
B barismartins Çaylak 15 Nis 2024 #73 Nasıl gidiyor hocam bı durum güncellemesi olur mu çünkü herkes bu oyunu cidden bekliyor
A artikbanlanmakistemiyorum Çaylak 16 Nis 2024 #74 hocam bi proje durum ilerlemesi yüzdesi paylaşsanız tadından yenmez be
jimcarrey03 Destekçi Üye 16 Nis 2024 #75 Hocam arada bi geliyoruz yazsan bile yeter heyecanla bekliyoruz.
plajgezgini Çırak 28 Nis 2024 #80 Bu oyuna Türkçe yama yapabilirseniz alemde kral siz olursunuz çok net. Şimdiden kolay gelsin. Takipteyiz
Bu oyuna Türkçe yama yapabilirseniz alemde kral siz olursunuz çok net. Şimdiden kolay gelsin. Takipteyiz