Baykuş_Ümit
Çaylak
Zamanında Resident Evil Revelation V2 için yama yapmıştım ama o zamandan bu yana çok yıllar geçti. Şuan tamamen programları unuttum desem yalan olmaz. Araştırmam sonucu tam anlamıyla çevrilmiş ve başarılı bir türkçe yama olmadığını gördüğümden RE5-Gold Edition için çeviri yapma kararı aldım ve yapacağım Yama Projesini size teslim edeceğim. Böylece RESIDENT EVIL 5(2009) oyunun %100 içerikli tamamlanmış yama'sı sizde olacak. Ancak sorun şu ki daha önce yapılmış yarım yamalak bırakılan çeviri dosyaları natice_PC -> Image -> Archive klasöründeki dosyalar ARC formatında ve bir türlü dışa aktaramadım. Notepad++ ise bana sonuç göstermedi açsamda. Bana nasıl yapabileceğimi anlatacak veya bana açık şekilde dosyaları atabilecek programla beraber arkadaşlar var mı ekibinizde? Gerekirse yama dosyasını atarım mail üzerinden.
Eskide kalmış oyun neden yapmak isteyesin ki diye içinizden soru geçtiyse cevabı basit.
ESKİ NESİL RE Fanı ve Oyuncusuyum bu oyunun mazide bırakılmasına gönlüm izin vermez.
Eskide kalmış oyun neden yapmak isteyesin ki diye içinizden soru geçtiyse cevabı basit.
ESKİ NESİL RE Fanı ve Oyuncusuyum bu oyunun mazide bırakılmasına gönlüm izin vermez.
Son düzenleme: