• Arkadaşlar Discord erişim yasağı nedeniyle şu anda discord sunucumuza erişim sağlayamazsınız.

Rezaletin Hayal Edilemez Seviyesi! Xbox PC Gamepass Programı!

Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar (Toplam: 1, Üyeler: 0, Misafirler: 1)

lostideas75

Moderatör
Rezaletin Hayal Edilemez Seviyesi! Xbox PC Gamepass Programı!

(PC Programı Hakkında)

Bu programı iflas olmaz ve hayattan bezdiren bin türlü sorunları nedeniyle bir yıldan fazladır kullanmıyordum, aboneliğimi iptal etmiştim. Bazı yüksek fiyatlı ve deneyimlemek istediğim oyunlar nedeniyle yeniden abone oldum. Normal şekilde oyunlarım yüklü ve oynuyorken bilgisayarımı yeniden başlattım bugün ve program artık açılmıyor! Hiçbir çözüm işe yaramadı. Geri yükleme noktası ve hatta disk imajıyla eski tarihe geri yükleme bile işe yaramadı! Örneğine rastlanmayan akıl almaz bir şey. Powershell komutları ile kaldırıp yeniden yüklemek işe yaramadı. Güncelle diyor güncellenmiyor, asla açılmıyor. Tweaking.com-Windows repair programıyla Windows store'u komple resetledim güvenli modda ama o da işe yaramadı! Çünkü programın kendisi lanet olası, işe yaramaz bir program. Yıllardır bu şekilde. Bir de geçtiğimiz zamanların birinde düzelttik diye haber yaptılar. Bu mu düzelttiğiniz program?! Ayrıca zaten oyun yüklemesi ayrı bir işkence zaten. Bilgisayarımda ikinci bir Windows 11 yüklü olduğundan belki oradan kullanırım diye açtım fakat dosyalar şifreli olduğundan oyunları programa göstermek imkanı yokmuş. Allah belanı versin Xbox!

Daha bahsetmediğim ne sorunlar yaşadım daha öncelerden. Bir kere Türkçe yama komple oyunun silinmesi ve sonra da tekrar çok ama çok zor yüklenmesi riski taşıyor. Çok düşük hızlarda indirmesi veya indirmemesi, manasızca hesaba giriş yapılamayıp hata vermesi, bir türlü düzeltilememesi, oyun veya programın bir türlü güncellenememesi, oyun hizmetlerinin hata vermesi ve bir türlü düzeltilememesi yani kullanımı imkansız hale getiren ve akla hayale gelmeyen her çeşit sorunla karşılaştım kaç ayrı pc ve işletim sisteminde. Astronomik oyun fiyatları nedeniyle belki düzelmiştir diyerek deneyeyim dedim. Daha başka çok sorunlar var. Bir arkadaşın pat diye oyun kaydı gitmiş mesela, buraya yazmıştı. Programa uygun trainer ve save game dosyası ve Türkçe yama bulma sıkıntısı, mod sıkıntısı vs. her şey sıkıntı.

Not: Garip ama diğer işletim sistemine mecburen oyunları yükleyeyim dedim, başka klasörü hedef göstermeme rağmen diğer klasördeki oyunları algıladı, eski klasörü sildi, tüm oyun dosyalarını yeni klasörün içine aldı ve oyunlar yükle dedikten sonra uzun uzun tekrar indirmeden açıldı, kayıtlar da yerinde duruyor. İyi tarafı bu oldu.

Saydığım sorunları akıl almaz sayıda insan sürekli yaşıyor. Kendi başına gelmeyen insanın bunlar yokmuş, bu program sorunsuzmuş, insanlar hayal görüyormuş gibi inkar edip umursamaması ve hala "gamepass nimettir" diyebilmesi de ayrı bir garabet. (Birisi bu paylaşımın altına bu cümleyi yazdı başka bir yerde.) Benzer bir sorun yaşadığı zaman görür nimeti, o zaman kafasını betona vurmuş gibi olur, çünkü muhtemelen düzeltemeyecek ve öylece aciz kalacak! Kimse için temenni etmem bunu ama bana ne senin sorunundan, ben memnunum der gibi cevaplar kızdırmıyor değil, biz de insanız, azıcık empati yapın, yalan mı söylüyoruz diye düşünüyor insan.

Son mesajlar

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Geri