09:05:00

Sea of Stars Türkçe Yama

Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar (Toplam: 1, Üyeler: 0, Misafirler: 1)

jimcarrey03

Destekçi Üye

Merhaba tarzı hikayesi olarak dikkat çekici yapısı var. Bu tarz oyunlar çok fazla ülkemizde tutulmasada bence türkçe yamayı hak eden oyunlardan. Türkçe yama yapılacak bir arkadaş varsa çok sevinirim. 😇

deliahmo66

Destekçi Üye
Kesinlikle katılyıorum lütfen birisi bu oyunun tr yamasını yapsın. Güzel bir Chrono Trigger alternatifi

noneplayers

Çaylak
Güzel oyun türkçe olması iyi olur fakat teknik tarafta yardımcı olabilecek birileri varsa kendim çevirisini yapmak isterim. Sabah 7 de çıktı oyun yaklaşık bi 3-4 saat kadar oynadım ve baya sevdim. Teknik tarafta yardımcı olan çıkarsa çevirisini yapmak isterim.

deliahmo66

Destekçi Üye
Güzel oyun türkçe olması iyi olur fakat teknik tarafta yardımcı olabilecek birileri varsa kendim çevirisini yapmak isterim. Sabah 7 de çıktı oyun yaklaşık bi 3-4 saat kadar oynadım ve baya sevdim. Teknik tarafta yardımcı olan çıkarsa çevirisini yapmak isterim.
++++++

sertanm

Çaylak
Oyunu uzun zamandır bekliyorum. Aslında ben de bir oyun geliştiricisiyim ve daha önce kendim ve arkadaşlarım için unity oyun motoruyla geliştirilen bir kaç oyuna makine çevirisi yama yapmıştım lakin makine çevirilerini kalitesiz ve yetersiz buluyorum. İngilizcesi iyi olan arkadaşlar bana ulaşabilir. Böyle bir yama projesinde gönüllü olarak çalışmak çok isterim.

Son düzenleme:

deliahmo66

Destekçi Üye
Metacritic puanı da çok başarılı

Ekli dosyalar

• Screenshot.png
    Screenshot.png
    84.7 KB · Görüntüleme: 268

Son mesajlar

shape1
shape2
shape3