Merhaba; Bu oyunun türkçe yamasını yapabilir miyiz ? Senaryosu ve oynanışı çok güzel
B Blackyx Çaylak 7 May 2025 #1 Merhaba; Bu oyunun türkçe yamasını yapabilir miyiz ? Senaryosu ve oynanışı çok güzel
mad_080 Destekçi Üye Destekçi Üye 14 May 2025 #3 Oyunu bitirdim ama hikayesini merak ediyorum yama gelirse baştan tekrar oynayacağım. Sabırsızlıkla bekliyorum.
Oyunu bitirdim ama hikayesini merak ediyorum yama gelirse baştan tekrar oynayacağım. Sabırsızlıkla bekliyorum.
sinnerclown Yönetici Yönetici 14 May 2025 #4 mad_080' Alıntı: Oyunu bitirdim ama hikayesini merak ediyorum yama gelirse baştan tekrar oynayacağım. Sabırsızlıkla bekliyorum. Genişletmek için tıkla ... Yama hazır güzel oyun sardı beni
mad_080' Alıntı: Oyunu bitirdim ama hikayesini merak ediyorum yama gelirse baştan tekrar oynayacağım. Sabırsızlıkla bekliyorum. Genişletmek için tıkla ... Yama hazır güzel oyun sardı beni
mad_080 Destekçi Üye Destekçi Üye 14 May 2025 #5 sinnerclown' Alıntı: Yama hazır güzel oyun sardı beni Genişletmek için tıkla ... Emeğinize sağlık hocam.
sinnerclown' Alıntı: Yama hazır güzel oyun sardı beni Genişletmek için tıkla ... Emeğinize sağlık hocam.