09:05:00

Super Street Fighter 4 Türkçe Yama İstek

Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar (Toplam: 1, Üyeler: 0, Misafirler: 1)

scorpionsubzero

Çırak
Selamın aleyküm merhaba kardeşlerim sizlerden bir kaç ufak ricam olacak kücüklüğümden beri severek oynadığım bir kaç cocukluk oyunlarım var sizlerden rica etsem bu oyunlara birer türkçe yama yapabilirmisiniz kardeşlerim Türkçe yama istediğim oyunlar şunlar Super Street Fighter IV - Arcade Edition Ultra Street Fighter IV Street Fighter 30th Anniversary Collection Street Fighter X Tekken ha bu arada unutmadan aklıma gelmişken benim super street fighter 4 arcade edition oyunum rusca ama neden rusça olduğunu bilmiyorum oyunumu ingilizce çeviremiyorum bu oyunlara birer türkçe yama yapabilirseniz çok mutlu olurum kardeşlerim yardımlarınız için ilgiliniz için şimdiden teşekkür ediyorum kardeşlerim
Super Street Fighter IV - Arcade Edition.jpg

Ultra Street Fighter IV.jpg

Street Fighter X Tekken.jpg

Street Fighter 30th Anniversary Collection.jpg

Son düzenleme:

sinnerclown

Yönetici
Yönetici
Aleykümselam dostum maalesef bu dövüş oyunlarının oyun motoru sıkıntılı bir tane street figter oyunu vardı onu yapabilirim belki.

scorpionsubzero

Çırak
Aleykümselam dostum maalesef bu dövüş oyunlarının oyun motoru sıkıntılı bir tane street figter oyunu vardı onu yapabilirim belki.
Hocam hangi street fighter oyunlarını türkçe yama yapabilirsiniz benim söylediğim oyunlar olmuyor mu hocam bu oyunları çok seviyorum ama bazı oyunları rusça ingilizceye de çeviremiyorum biraz sorun oluyor yardımlarınız için teşekkür ediyorum

Son düzenleme:

Son mesajlar

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Geri