09:05:00

Syberia - Remastered Türkçe Yama [swat]

Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar (Toplam: 1, Üyeler: 0, Misafirler: 1)

swat

Yönetici
Yönetici
bb1.jpg

Proje Yöneticisi
Swat

Çeviri
Swat

Test
Swat

Paketleme
Swat

bandicam 2025-11-06 18-49-43-625.jpg
bandicam 2025-11-06 18-49-14-566.jpg
bandicam 2025-11-06 18-45-22-894.jpg
bandicam 2025-11-06 18-45-51-305.jpg

Uyumlu Sürüm:

KURULUM:
Türkçe Yama içerisinden çıkan dosyaları
\\\Syberia Remastered\SyberiaHD_Data\
Dizine atın.

Türkçe Yama v20251128:
Gizli içerik
Bu içeriği görüntülemek için, konuyu sağ alttan beğenmelisiniz.
Türkçe Yama P2P:
Gizli içerik
Bu içeriği görüntülemek için, konuyu sağ alttan beğenmelisiniz.

Son düzenleme:

lostideas75

Moderatör
Yama harika oldu, çok teşekkürler ama oyun yeni oyuna gecer gibi yapip baslamiyor, tekrar ana menuye geri donuyor. yamadan once olan bir problem. bu sorunu yasayan ve cozum bulan var mı acaba?

Herakless

Destekçi Üye
Destekçi Üye
Eline sağlık hocam. Hızlı geldi. Teşekkürler

Syberiasever777

Destekçi Üye
Harika bir haber, teşekkürler, Syberiaseverlere müjde. Yamayı henüz deneyemedim, umarım sorunsuzdur.

swat

Yönetici
Yönetici
Yama harika oldu, çok teşekkürler ama oyun yeni oyuna gecer gibi yapip baslamiyor, tekrar ana menuye geri donuyor. yamadan once olan bir problem. bu sorunu yasayan ve cozum bulan var mı acaba?
uyumlu sürüm yazan linkten mi indirdiniz oyunu. ben sorunsuz oynuyorum.

Syberiasever777

Destekçi Üye
Ben şu anda Fitgirls'deki yeni gelen sürümden oynamayı denedim. Üstteki arkadaşın dediği gibi ana menü Türkçe olarak geliyor, ancak Yeni Oyun dediğimde ana menüye geri dönüyor bende de.

edit : O sürümü yama olmadan tekrar kurdum, yine aynı sorun oldu, oyun başlamadı, yamayla alakası olmayabilir. Diğer arkadaş da oyunu nereden oynadığını yazsın. Skidrowreloaded'a ise Kaspersky zararlı yazılım yükleyen site diye girmiyor :)

Son düzenleme:

swat

Yönetici
Yönetici
Ben şu anda Fitgirls'deki yeni gelen sürümden oynamayı denedim. Üstteki arkadaşın dediği gibi ana menü Türkçe olarak geliyor, ancak Yeni Oyun dediğimde ana menüye geri dönüyor bende de.

edit : O sürümü yama olmadan tekrar kurdum, yine aynı sorun oldu, oyun başlamadı, yamayla alakası olmayabilir. Diğer arkadaş da oyunu nereden oynadığını yazsın. Skidrowreloaded'a ise Kaspersky zararlı yazılım yükleyen site diye girmiyor :)

siteye girmenize gerek kalmasın diye direk link veriyorum hocam buradan indirebilirsiniz oyunu

Syberiasever777

Destekçi Üye

siteye girmenize gerek kalmasın diye direk link veriyorum hocam buradan indirebilirsiniz oyunu
Teşekkürler, sanırım sorun da genel bir sorun, Steam'de de aynı şeyden dert yanan çok, sanırım eksik ya da hatalı dosya var steam'de bile.

Yamanız ise çalışıyor gibi duruyor, ana menüde hiç bir sorun gözükmüyordu, oyun açılırsa da sorun olmayacaktır.

Syberiasever777

Destekçi Üye
Çok aptalca ama sorunun çözümünü buldum. Windows"un dilini Türkçe yerine İngilizce yapınca oyun sorunsuz olarak başlatılıyor. Yama da gayet güzel çalışıyor.

Son düzenleme:

lostideas75

Moderatör
ordan da indirdim, ftl de indirdim hatta satın da aldım hatta aynı pc üç ayrı işletim sisteminde de denedim, hep aynı sorun, muhtemelen donanımla ilgili, zaten bu remaster larda birileri hep sorun yaşar, ara sahneleri de yenilememişler, millet iade etmiş rezillik diyerek.

lostideas75

Moderatör
Çok aptalca ama sorunun çözümünü buldum. Windows"un dilini Türkçe yerine İngilizce yapınca oyun sorunsuz olarak başlatılıyor. Yama da gayet güzel çalışıyor.
Şaka gibi, dili İngilizce yapınca açıldı fakat bu sefer de 1280 720 çözünürlüğü değiştirtmiyor! Hay yapacağınız işe sizin!

Not: Çözünürlük kilidi, appdata/LocalLow daki kullanıcı verilerini silince açıldı.

Son düzenleme:

levent0119

Destekçi Üye
Destekçi Üye
Sorun yok fitgirl paketi sürümü ile sorunsuz çalışıyor. Bende de başladı aynı sorun geri atmaya başladi

Son düzenleme:

Tailgunner

Destekçi Üye
Destekçi Üye
Elinize sağlık, erkenden yamanın gelmesi çok güzel olmuyor mu böyle :)

Son mesajlar

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Geri