09:05:00

Terminator: Resistance

Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar (Toplam: 0, Üyeler: 0, Misafirler: 0)

trpsrn

Çaylak
Merhaba herkese, Terminator: Resistance adlı oyuna ve çıkan ek hikayesi olan Annihilation Line DLCsine güzel bir yama gelir mi acaba?
İnternette mevcut hatta sinnerclown ekibinden biri yapmış sanırsam fakat oyunu oynayıp tamamen bitirme tecrübemle yazıyorum hem ana oyunun hemde DLCnin yamasında güncel olarak bir çok yerde dil sorunu var. Terminatör'ün kemik kitlesi malum bizim ülkede, DLCyi de kapsayan bir full Türkçe yama gelir mi acaba yeniden?

Terminator_xbox_release.width-1920.jpg

capsule_616x353.jpg

A

atessivas

Guest
Bu oyuna yama yapan bendim. Ama test etmemiştim. DLC ler de dahil Türkçe olması lazım. Nerede sorun vardı?

trpsrn

Çaylak
Bu oyuna yama yapan bendim. Ama test etmemiştim. DLC ler de dahil Türkçe olması lazım. Nerede sorun vardı?
Ateş hocam merhaba, ana yama güzel çalışıyordu fakat son çıkan dlcli yamayı kurunca gerek ana oyunda gerek dlcde ingilizce yerler vardı. Bu arada oyunu 2 kere bitirdim dlc çıkmadan önce ve sonra o yüzden yamanın öncesi ve sonrasına hakimim az çok. Acaba vaktiniz varsa deeple mıydı neydi onunla da elden geçirerek tekrardan yeni ve güncel bir sürüm yayınlar mısınız?

A

atessivas

Guest
Ateş hocam merhaba, ana yama güzel çalışıyordu fakat son çıkan dlcli yamayı kurunca gerek ana oyunda gerek dlcde ingilizce yerler vardı. Bu arada oyunu 2 kere bitirdim dlc çıkmadan önce ve sonra o yüzden yamanın öncesi ve sonrasına hakimim az çok. Acaba vaktiniz varsa deeple mıydı neydi onunla da elden geçirerek tekrardan yeni ve güncel bir sürüm yayınlar mısınız?
Son DLC yi çevirdiğime eminim aslında. Boş zamanımda kontrol edeceğim.

A

atessivas

Guest
Yok çevrili zaten Ateş hocam ama bazı ingilizce yerler mevcut ve hikayede kopukluk yaratıyor. Kontrol ettiğiniz vakit ayrıca düzenleyerek tekrar el atar mısınız çevirinin son haline? Teşekkür ediyorum.
Evet eksik çeviri varsa tamamlayacağım. Geri bildirim için teşekkürler.

Son mesajlar

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Geri