09:05:00

The Walking Dead Destinies kırıldı=)

Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar (Toplam: 1, Üyeler: 0, Misafirler: 1)

dj ahmet

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
sevgili sayfa sahipleri lutfen The Walking Dead Destinies in tr yamasını yaparmısınız

ocean

Destekçi Üye
Evet oyunu kimse begenmemiş fakat walking deadın ölüsü yeterya bence ilk 4 sezon neydi öyle bide oyunda yaşamak ayrı güzel olur bide hikayeyi biz yönlendirebiliyoz zaten bu türde oyun az çıkıyo o yüzden olumsuzlukları görmek istemiyorum :D

Saas

Çırak
Nerede vasat uyduruk oyun var ona yama istemekten yorulmadınız mı be arkadaş. Zaten dizinin aynısı oyun. Diziyi izlediysen oyunda da aynı haltları göreceksin.

H4D3S

Hades✵
Çevirmen
Bu oyundan sonra, Gollum'u Mum ile aradım....
1701541637804.png

ZeroDawn

Çaylak
kankalar oyun kötü de twd sevenler her türlü oynamak ister yani ilk 4 sezon bir de en iyi sezonlar yaması çıksa iyi olur oyun kötü de olsa

ocean

Destekçi Üye
Ne oyunlara yama geliyor bunada gelir be translateleyin gitsin şunu. :D

ocean

Destekçi Üye
@Swat usta buna birşey yapabilirmisin entrikanın kralı dönüyo oyundada dizidede. :D

korikori

Çırak
Ne oyunlara yama geliyor bunada gelir be translateleyin gitsin şunu. :D
arkadaşlar bıktık bu saçma yorumlarınızdan.bakın bizler bu oyunu tr yama İLE oynamak istiyoz.millete mani olmayın yahu.ukelalık yapmayın.biz bu oyunu oynuyacaz.siz oynamayın

Son düzenleme:

ocean

Destekçi Üye
Bana niye kızdın usta ben yamanın çıkmasını istiyodum zaten çok istedigimden translateleyin gitsin şunu yazdım yazdıklarımı okumadınmı hiç yoktan ukala olduk iyimi bide nokta koymuşsun bana küfür etmişsin resmen o noktalar hoş degil ayrıca oyunun yaması çıktı destekçi üye olup indirebilirsiniz

korikori

Çırak
Bana niye kızdın usta ben yamanın çıkmasını istiyodum zaten çok istedigimden translateleyin gitsin şunu yazdım yazdıklarımı okumadınmı hiç yoktan ukala olduk iyimi bide nokta koymuşsun bana küfür etmişsin resmen o noktalar hoş degil ayrıca oyunun yaması çıktı destekçi üye olup indirebilirsiniz
kusura bakma bilader heryerde bu oyunla ilgili abuk subuk yorumlar görüyom sinirlendim artık.sinirim sana değil kusura bakma kardeşim.o yorum yanlış oldu özür dilerim.

Son düzenleme:

enesalka

Çaylak
bağlantıya giremiyorum hata diyor

sinnerclown

Yönetici
Yönetici

Son mesajlar

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Geri