09:05:00

TIME SHIFT TÜRKÇE YAMA

Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar (Toplam: 1, Üyeler: 0, Misafirler: 1)

Freeman1930

Yönetici
Yönetici
wp13076463.jpg

Çeviri-Paketleme-Test : Salih Yılmaz (fReeman1930)
Merhaba. Time Shift´in çevirisi kanalımda yayındadır.

Destek olur ve kanalımı takip ederseniz memnun olurum. Herkese iyi oyunlar.

kohan1971

Destekçi Üye
Destekçi Üye
Merhaba. Emeğiniz için teşekkürler. Hangi versiyonla uyumludur? ...\Timeshift\preload\paks yolunda patch.s3darc adlı orijinal dosya yok. Mevcut dosyalar aşağıdaki ilk 4 dosyadır. patch.s3darc adlı yama dosyanızı ilgili yere kopyalasam bile oyun Türkçe olmadı.

1783872414443.png

Freeman1930

Yönetici
Yönetici
Merhaba. Emeğiniz için teşekkürler. Hangi versiyonla uyumludur? ...\Timeshift\preload\paks yolunda patch.s3darc adlı orijinal dosya yok. Mevcut dosyalar aşağıdaki ilk 4 dosyadır. patch.s3darc adlı yama dosyanızı ilgili yere kopyalasam bile oyun Türkçe olmadı.

Ekli dosyayı görüntüle 15783
Mesajınızı okudukdan sonr oyunu yeniden yükledim ve dosya var. Siz nereden oynuyorsunuz? Ben çeviriyi steam üzerinden yaptım.

kohan1971

Destekçi Üye
Destekçi Üye
GOG son sürümü yeniden indirip yama dosyanızı crackla beraber uyguladım ve sorunsuz. Teşekkür ederim.

1.jpg

Son düzenleme:

Freeman1930

Yönetici
Yönetici
Bendeki gog versiyon. Hazırladığınız yama dosyasını ilgili yola attıktan sonra staemwars.ini dosyasında aşağıda belirttiğim yerdeki out.s3darc ismini patch.s3darc olarak değiştirip kayıt ettim ve menü Türkçe geldi. Oyun içinde altyazılarda Türkçe oldu. Fakat kaplamalar bozuldu, eklediğim son resimde adamın giysi kaplaması bozuk. Bunu kontrol ediyorum şu an, ilgili düzeltmeyi geri alırsam kaplama düzeliyor.

Ekli dosyayı görüntüle 15785

Ekli dosyayı görüntüle 15787

Ekli dosyayı görüntüle 15789
Eğerki sorunu hallederseniz çözümünü bana da yazın. Dosyanın açıklama kısımına yazarım. Bir de yamanın içinden .exe dosyası oyunun 1.2 sürümüne döndüryor. Ona da bir bakın.

Son mesajlar

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Geri