09:05:00

PC Volcano Princess Türkçe Yama İstek

Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar (Toplam: 1, Üyeler: 0, Misafirler: 1)

kuzguncuk2020

Destekçi Üye
Destekçi Üye
Kızımızı yetiştirerek 18 yaşına bastığında nasıl bir kişi olduğunu belirliyoruz. 58 farklı son ve 16 farklı evlenilebilecek karakterle gerçekten tekrar oynanabilirliği yüksek tutulmuş bir oyun.Bu oyuna Türkçe yama yapabilir misiniz? ilginiz için teşekkürler.

PancstaR

Çaylak
Artık gelmez galiba? Nasıl yapıldığını bilsem ben el atacağım ama çözemedim.

yama yapmayı deneyebilirim, ama oyunun orijinal steam sürümüne ve oyun hakkında herhangi bir bilgiye sahip değilim, tarif edebilirmisiniz acaba, 2023 25 nisan sürümünü buldum bu tarihten sonra oyun güncelleme aldı mı ? ve herkes orijinal sürüm mü kullanıyor

yama yapmayı deneyebilirim, ama oyunun orijinal steam sürümüne ve oyun hakkında herhangi bir bilgiye sahip değilim, tarif edebilirmisiniz acaba, 2023 25 nisan sürümünü buldum bu tarihten sonra oyun güncelleme aldı mı ? ve herkes orijinal sürüm mü kullanıyor
Merhaba oyun en son 2.02.02 güncellemesi almış mart 2025te oyunu alıp size atabilirim isterseniz yamaya bakacaksanız

çok teşekkür ederim güveniniz için, internette 2.02.02 sürümünün kırılmış versiyonunu buldum onun üzerinden deneyeceğim, bitince forum sayfasını açıp burdan bilgilendirme geçerim, steam sürümünde verimli çalışırmı bilmiyorum çalışmaması halinde geribildirim verirseniz test için kullandığım garantili çalışan sürümün indirme linkinide paylaşırım

çok teşekkür ederim güveniniz için, internette 2.02.02 sürümünün kırılmış versiyonunu buldum onun üzerinden deneyeceğim, bitince forum sayfasını açıp burdan bilgilendirme geçerim, steam sürümünde verimli çalışırmı bilmiyorum çalışmaması halinde geribildirim verirseniz test için kullandığım garantili çalışan sürümün indirme linkinide paylaşırım
Ne demem asıl çeviri yapmaya kalkmanız çok daha büyük bir şey umarım sizi çok zorlamaz güzel haberleri bekliyoruz şimdiden kolay gelsin <3

Son mesajlar

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Geri