09:05:00

1000xresist türkçe yama istek

Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar (Toplam: 1, Üyeler: 0, Misafirler: 1)

haktug

Çırak
1000xRESIST çok iyi bir hikayeye sahip olan bilim kurgu oyunu. Türkçe yama yapılsa çok güzel olur. Bu hikayeyi herkesin deneyim etmesi lazım. Lütfen yapabilir misiniz🥺

lostideas75

Moderatör
Oyun ilgi çekici ama çoğu yerde sabit veya az hareketli resim gösteriyorlar, seslendirme olması iyi ama bu yönlerden zayıf ve çok da cazip değil. Bu tür şeyleri neden oyun yaparlar ki. Bana resim gösteriyorsun oyun diye, olacak iş değil. Tabi bu oyunun her yeri öyle değil. Hikayesi ve sunumuna bakmak lazım.

naxosat

Destekçi Üye
Destekçi Üye
Oyun ilgi çekici ama çoğu yerde sabit veya az hareketli resim gösteriyorlar, seslendirme olması iyi ama bu yönlerden zayıf ve çok da cazip değil. Bu tür şeyleri neden oyun yaparlar ki. Bana resim gösteriyorsun oyun diye, olacak iş değil. Tabi bu oyunun her yeri öyle değil. Hikayesi ve sunumuna bakmak lazım.
Steam etiketleri için visual novel'de deniyor. Yoğun bir iş günü sonrası manga okur gibi oynanacak bir oyun. Bu durumdan dolayı çeviri gereken bir oyun.

tunahan43

Çırak
keşke gelse takip ettiğim bir kanal bu oyunu önermişti .zaten görsel roman oyunlarını severim ama bu tarz renpy olmayan oyunları türkçe yapmak zor o yüzden anca istek listeme ekleyebiliyorum sadece .merak ettiğim oyunlardan biri.

Son mesajlar

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Geri