yama ne durumda bugün çıkar mı bilgilendirir misiniz
B brkgns35 Çaylak Dün 14:02 da #24 Admin merhaba herkes sormuş ama kabaca bir zaman belirtebilir misin? Ona göre hanımdan rezervasyon yapacağım oyun için
Admin merhaba herkes sormuş ama kabaca bir zaman belirtebilir misin? Ona göre hanımdan rezervasyon yapacağım oyun için
sinnerclown Yönetici Yönetici Dün 14:50 da #25 brkgns35' Alıntı: Admin merhaba herkes sormuş ama kabaca bir zaman belirtebilir misin? Ona göre hanımdan rezervasyon yapacağım oyun için Genişletmek için tıkla ... Veremiyorum maalesef.
brkgns35' Alıntı: Admin merhaba herkes sormuş ama kabaca bir zaman belirtebilir misin? Ona göre hanımdan rezervasyon yapacağım oyun için Genişletmek için tıkla ... Veremiyorum maalesef.
G greystone Çaylak Dün 15:33 da #26 sinnerclown' Alıntı: Veremiyorum maalesef. Genişletmek için tıkla ... geç olsun güç olmasın
M macleron Çaylak Dün 19:02 da #30 o kadar çok metin olan bir oyun değil aslında süre olarak diğerlerinden kısa ama, çok daha uzun metinli oyunlar daha kısa sürede gelmişti. Bir DeepL çevirisi yapıştırsanız az buçuk çevirse bile yeter başkan.
o kadar çok metin olan bir oyun değil aslında süre olarak diğerlerinden kısa ama, çok daha uzun metinli oyunlar daha kısa sürede gelmişti. Bir DeepL çevirisi yapıştırsanız az buçuk çevirse bile yeter başkan.
Y yusufcanolgun Çaylak Dün 21:48 da #34 tam olarak ne zman çıkar yama vala oyunu indirdim bekliyorum yamanın çıkmasını
C cagdas57 Çaylak Bugün 15:04 #38 hocam tahmini bir tarih verebilme imkanınız var mı çoğunluk olarak beklemedeyiz kolay gelsin şimdiden
hocam tahmini bir tarih verebilme imkanınız var mı çoğunluk olarak beklemedeyiz kolay gelsin şimdiden