ben denedim çoğu yerler güzel harika ama baz yerler çevrilmemiş gördüğüm yerler diyaloglar ve videolardaki altyazılar hani oralar aklımda kalanlar biraz düzenleme yapılsa on numara olurYamayı yeniden yapabilirsiniz.Çünku eski bir çeviri.
ben denedim çoğu yerler güzel harika ama baz yerler çevrilmemiş gördüğüm yerler diyaloglar ve videolardaki altyazılar hani oralar aklımda kalanlar biraz düzenleme yapılsa on numara olurYamayı yeniden yapabilirsiniz.Çünku eski bir çeviri.
kral bunu bende gördümde 5 yıllık ceviri bu. metinlerin bir çoğu çevrilmemiş ve dlc eksik.https://sinnerclownceviri.net/konu/...2-tuerkce-yari-translate-yama-yayimlandi.304/
kardeşim adamlar yapmış ya zaten yamayı şimdi yapılan işin üzerine yama yapmak ahlaki açıdan doğru olmaz hani varsa hatalar söyleriz iletişime geçeriz oda düzeltilir ben daha denmedim denemeden bir şey söylemek doğru olamaz.
Evet haklısın az evvel baktım biraz daha oyun oynadım evet çok fazla çevrilmemiş metinler var söyleyelim düzeltsinlerkral bunu bende gördümde 5 yıllık ceviri bu. metinlerin bir çoğu çevrilmemiş ve dlc eksik.