09:05:00

ARMORED CORE™ VI FIRES OF RUBICON™ Türkçe Yama

Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar (Toplam: 1, Üyeler: 0, Misafirler: 1)

Sexy Panda

Çaylak
25 Ağustos 2023'te çıkışını yapmış ve 2 gün gibi kısa bir sürede yaklaşık 15 bin incelemeyle %80'in üstünde olumlu incelemeye sahip. From Software oyunu olan Armored Core 6'ya türkçe yama yaparsanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler. Steam Linki:

frost

Çırak
Evet, maalesef öyle. Uyduruk denilebilecek oyunları çevirip AAA bir oyunu çevirmiyorlar maalesef.
aaa oyunların cevırısı zor sınnerclown ekibi yaparsa yüzde yüz yapar .gamelog gibi yarım yamalak yamayı dırek cıkarmaz.bide bazı oyunlarda bu metınlere kolaylıkla ulaşılamıyo.

SCATTY12

Çaylak
aaa oyunların cevırısı zor sınnerclown ekibi yaparsa yüzde yüz yapar .gamelog gibi yarım yamalak yamayı dırek cıkarmaz.bide bazı oyunlarda bu metınlere kolaylıkla ulaşılamıyo.
Vallahi gördüğüm kadarıyla Türkiye'de oyunu takan pek yok gibi. İnşallah nasip olursa dil öğrenince kurtulacağım bu sorunlardan.

Sexy Panda

Çaylak
Vallahi gördüğüm kadarıyla Türkiye'de oyunu takan pek yok gibi. İnşallah nasip olursa dil öğrenince kurtulacağım bu sorunlardan.
Bildiğim kadarıyla şu an çeviren bir yer var ancak çeviren ekip çevirileri ücretli üyelik ile satıyorlar. Muhtemelen 1 Hafta içinde türkçe yamayı çıkarırlar.

frost

Çırak
ben sinnerclown ekibine sormuştum. bu oyuna belki yama yapabilirler. ama ne zaman cıkar bilmiyorum

sinnerclown

Yönetici
Yönetici

Son mesajlar

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Geri