bende şu an aynı sorunu yaşıyorumYeni güncellemeden sonra yama çalışmıyor yardım edebilir misiniz yamada sorun çıkıyor artık sanırım
Oyuna dün 1.0.6 güncellemesi geldi. Link 1.0.5 içindi ve yeniden update ediliyor. Muhtemelen o nedenle link çalışmıyor. İnsanlara para almadan yaptıkları emek, sizin deyiminizle iş için takdir ve teşekkür edeceğinize üstten üstten laf sokuyorsunuz. Asıl size tebrikler...siteye girmek icin 50 tane sey istiyorsunuz. her seyin sonunda verdiginiz link calismiyor. yaptiginiz ishe tesekkur ederim
Oyuna güncelleme geldikçe oyunun versiyonu değişiyor yakında yayınlanır yeni versiyon da bir gün bile sabredemiyorsun. Ayrıca Hem bedava Türkçe yama istiyorsun hem de saçma sapan şikayet ediyorsun. O zaman bu turkce yamayı kullanma abicimsiteye girmek icin 50 tane sey istiyorsunuz. her seyin sonunda verdiginiz link calismiyor. yaptiginiz ishe tesekkur ederim
Merhaba. Sana katılıyorum, kaldı ki 1.0.6 güncelleme TR yaması ana sayfaya eklenmiş bile...Oyuna güncelleme geldikçe oyunun versiyonu değişiyor yakında yayınlanır yeni versiyon da bir gün bile sabredemiyorsun. Ayrıca Hem bedava Türkçe yama istiyorsun hem de saçma sapan şikayet ediyorsun. O zaman bu turkce yamayı kullanma abicim
reis ben bulamadım da yamayı dünkü güncellemeden sonra yenilemişler miMerhaba. Sana katılıyorum, kaldı ki 1.0.6 güncelleme TR yaması ana sayfaya eklenmiş bile...
Kusura bakma msjını yeni gördüm. İlk sayfada 1.0.6 yaması mevcut.reis ben bulamadım da yamayı dünkü güncellemeden sonra yenilemişler mi