09:05:00

Assassin's Creed Shadows /// Türkçe Yama —Beta

Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar (Toplam: 1, Üyeler: 0, Misafirler: 1)

paustr1es

Çaylak
oyun açılmıyor sanırım güncellenmesi gerekiyor yamayın bir el atsanız harika olur bir de değişen dosyanın yedeğini almadan gittim direkt türkçe yamayı kurdum oyun hiç açılmıyor silip tekrar yüklemek lazım sanırım
launcherdan dosyaları doğrula direkt indiriyor gerek yok yedeğine

Abi oyunu 2 gün önce yükledim yamayı yapıp oynadım 4 saat, sonra birden bire 25gb güncelleme yaptı dlcmi ne geldiyse artık şaka gibi oyun şuan açılmıyor. Doğrulama yaptıktan sonra açılıyor ama ingilizce oluyor tabi, lütfen güncellermisiniz en kısa sürede oynamak istiyorum.

Vnex

Çaylak
aynı durumdayım yeni güncellemeden sonra yamayı oyunun bulunduğu klasöre attıp çalıştırdığımızda crash veriyor yardımcı olur musunuz. yeni güncellemenizi bekliyoruz

halis0300

Çaylak
giremeyenler oyunu bozulanlar C:\Program Files (x86)\Ubisoft\Ubisoft Game Launcher\cache içindeki dosyaları silip tekrar deneyin kayıtlarınız gitmez böylece.

honda06

Çaylak
yamayı indiremiyorum böyle yazıyor
Maalesef şu anda bu dosyayı görüntüleyemez veya indiremezsiniz.

Bu dosya yakın zamanda çok fazla kullanıcı tarafından görüntülendi veya indirildi. Lütfen dosyaya erişmeyi daha sonra yeniden deneyin. Erişmek istediğiniz dosya çok büyükse veya çok sayıda kişiyle paylaşılıyorsa dosyayı görüntülemek ya da indirmek için 24 saat kadar beklemeniz gerekebilir. Bir dosyaya 24 saat sonra hâlâ erişemiyorsanız alan yöneticinizle iletişime geçin.

uur9

Çaylak
ya siz nasıl bi kralsınız ya emeğinize sağlık.

yamayı indiremiyorum böyle yazıyor
Maalesef şu anda bu dosyayı görüntüleyemez veya indiremezsiniz.

Bu dosya yakın zamanda çok fazla kullanıcı tarafından görüntülendi veya indirildi. Lütfen dosyaya erişmeyi daha sonra yeniden deneyin. Erişmek istediğiniz dosya çok büyükse veya çok sayıda kişiyle paylaşılıyorsa dosyayı görüntülemek ya da indirmek için 24 saat kadar beklemeniz gerekebilir. Bir dosyaya 24 saat sonra hâlâ erişemiyorsanız alan yöneticinizle iletişime geçin.

hocam ben indirdim dediğiniz gibi bir sorun yaşamadım

Son mesajlar

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Geri