09:05:00

Assassin's Creed Shadows /// Türkçe Yama —Beta

Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar (Toplam: 1, Üyeler: 0, Misafirler: 1)

kdrrst35

Çaylak
DLC türkçe olana kadar, elimizdeki yamayı son sürüme uyumlu hale getirebilir misiniz? Teşekkürler.

biyolog1982

Çaylak
oyunu her açtığında güncelleme mi alır arkadaş yine 20 küsür gb güncelleme indiriyo. offline oyunada müsaade etmiyor. offline oynayabilen varmı? yolu nedir?

shiroi4555

Çaylak
oyunu her açtığında güncelleme mi alır arkadaş yine 20 küsür gb güncelleme indiriyo. offline oyunada müsaade etmiyor. offline oynayabilen varmı? yolu nedir?
Offline oynama modunu vadetti ubisoft oyun çıkarken.. ama büyük ihtimalle tüm içerikler ve dlcler tamamlanınca yani mantıken oyun artık güncelleme almayı bırakınca aktif olur offline giriş..

charless

Çaylak
Güncelleme gelmiş oyuna yine.. Ne değişiklik var bilen var mı? Bir de bizim yama güncellendi mi bu son güncelleme için?

erenk83

Çaylak
Güncelleme gelmiş oyuna yine.. Ne değişiklik var bilen var mı? Bir de bizim yama güncellendi mi bu son güncelleme için?
Yama çalışıyor sorunsuz. Fakat oyuna eklenen DLC hala ingilizce. Oyunu bitirince aktif oluyor DLC. Ben onun da türkçeye çevrilmesini bekliyorum.

☆Emre #AliKoçİstifa

Moderatör
Yönetici
Çevirmen
Yama çalışıyor sorunsuz. Fakat oyuna eklenen DLC hala ingilizce. Oyunu bitirince aktif oluyor DLC. Ben onun da türkçeye çevrilmesini bekliyorum.
Gelecek, çevirisi başladı. Çok güncelleme alıyor oyun, şuanda 16 gb indiriyor, ne geldi bilmiyorum.

lillycrasher

Çaylak
1.1.2 yaması geldi oto vuruşlar atılmıyordu oyunda o düzelmiş ama türkçe yama gitmiş tahmini ne zaman gelir

flexmoonlight

Çaylak
Ubisoft artık şu güncellemeleri bitirse de biz de sorunsuz bir şekil de Türkçe yama ile oynayabilsek. 1.1.2 sürümü ile uyumlu yama gelince Ubisoft yine bir güncelleme yayınlayıp işin içine etmez umarım.

kdrrst35

Çaylak
DLC güncellemesinden sonra bir güncelleme daha gelmiş bugün, oda 12GB. Bırakmıyorlar bir oyun oynayalım.

Son mesajlar

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Geri