Yamayı güncellediğiniz için çok teşekkür ederim.
M mafküf1903 Çaylak 28 Kas 2025 #624 Hocam emeğinize sağlık lakin,dediğiniz gibi yaptığımda ubisoft connect hata verdi ve oyun açılmadı maalesef. Son düzenleme: 29 Kas 2025
Hocam emeğinize sağlık lakin,dediğiniz gibi yaptığımda ubisoft connect hata verdi ve oyun açılmadı maalesef.
E ercanp34 Çaylak 29 Kas 2025 #630 mafküf1903' Alıntı: Hocam emeğinize sağlık lakin,dediğiniz gibi yaptığımda ubisoft connect hata verdi ve oyun açılmadı maalesef. Genişletmek için tıkla ... sorunu çözebildiniz mi ?
mafküf1903' Alıntı: Hocam emeğinize sağlık lakin,dediğiniz gibi yaptığımda ubisoft connect hata verdi ve oyun açılmadı maalesef. Genişletmek için tıkla ... sorunu çözebildiniz mi ?
M mafküf1903 Çaylak Pazar saat 15:56'de #632 ercanp34' Alıntı: sorunu çözebildiniz mi ? Genişletmek için tıkla ... Yok hocam çözemedim. Oyunum orjınal epicten oynuyorum,3 gblık yamayı doğru yere atıyorum fakat oyun açılmıyor hata veriyor.
ercanp34' Alıntı: sorunu çözebildiniz mi ? Genişletmek için tıkla ... Yok hocam çözemedim. Oyunum orjınal epicten oynuyorum,3 gblık yamayı doğru yere atıyorum fakat oyun açılmıyor hata veriyor.
ovarlord Çırak Salı saat 10:03'de #633 Çok iyi teşekkürler, ama bu update ler daha bitmeyecek gibi duruyor.