sonunda. elinize sağlık
Ahmet Salih Çaylak Salı saat 01:28'de #653 Selamlar 1.1.7 Güncellemesi geldi de ne zaman eklenir çeviriye?
7 7bela Çaylak Salı saat 02:45'de #654 bu benim kaçıncı hesabım yamayı indirmek için yorum yapıyorum ama her hesabım sapap olarak raporlanıyo anlamıyom
bu benim kaçıncı hesabım yamayı indirmek için yorum yapıyorum ama her hesabım sapap olarak raporlanıyo anlamıyom
C cemaldirek Çaylak Salı saat 17:22'de #655 gönderiyi beğenemiyorum beğenmeden link çıkmıyor oyuna 1.1.7 güncellemesi geldi yamayı update edecek misiniz ?
gönderiyi beğenemiyorum beğenmeden link çıkmıyor oyuna 1.1.7 güncellemesi geldi yamayı update edecek misiniz ?
K kaisercq Çaylak Salı saat 19:10'de #656 bugün güncelleme geldi, serisinden bi güncel yama gelirse şahane olur
colakyusuff Çaylak Salı saat 19:21'de #657 güncellemeyi yapmış bulunduk tr yama gitti ne zaman güncellersiniz
D darkress Çaylak Salı saat 19:59'de #658 son gelen güncellemeyle yama bozuldu ne zaman güncel eklenir ?
A ayvalıktostu26 Çaylak Salı saat 20:34'de #660 Yama geldi oyunu yeni indirmiştim tam keyif ile başladım keşke bir günceleme getirseniz